Fotbal intern

Halep SPARGE BANCA pentru un APARTAMENT de LUX

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România la ora actuală, clasată pe locul 5 în lume, este o cu totul altă persoană atunci cînd nu se află pe teren. La doar 22 de ani,...
18.03.2014 | 00:05
Halep SPARGE BANCA pentru un APARTAMENT de LUX
ADVERTISEMENT

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România la ora actuală, clasată pe locul 5 în lume, este o cu totul altă persoană atunci cînd nu se află pe teren. La doar 22 de ani, constănţeanca se transformă într-o adevarată divă la fiecare “evadare” din lumea sportului. Simona îmbină foarte bine viaţa sportivă cu cea privată, ieşind de multe ori în cluburi cu prietenii.

Halep s-a născut într-o familie de aromâni şi a început să facă tenis datorită parintilor şi fratelui ei. Părintii sportivei au crezut că fiul lor va atinge gloria în acest sport, dar trofeele au fost aduse acasă de Simona. Stere Halep, tatăl Simonei, a povestit într-un interviu pentru atitudineaonline.ro, cum a făcut primii paşi în tenis fiica sa.

ADVERTISEMENT

61483818

Cu racheta în mînă de la patru ani şi jumătate

Simona a făcut sacrificii uriaşe pentru a ajunge la această performanţă, iar rezultatele sale dau dovadă că ea este o sportivă serioasă.
„Cînd a început ea să joace, nu prea ştia mare lucru. Eu aveam şi băiatul, cu şase ani mai mare decît ea, care făcea tenis. La antrenamentele lui o luam şi pe ea. Se repezea la minge, să lovească şi ea, îi plăcea. A vazut antrenorul băiatului şi a spus să o aduc şi pe ea la tenis. Am adus-o şi, încet, încet a început să joace mai bine decît băiatul”, a spus tatăl campioanei pentru sursa citată.

61483974

Dacă nu juca tenis, ajungea matematician

De mică, Simona a fost un copil silitor şi dedicat, chiar dacă uneori mai juca tenis în casă cu fratele ei şi spărgeau diferite obiecte, anunţă CANCAN.RO.

ADVERTISEMENT

Despre ce va face cu banii cîştigaţi în competiţii, tot tatăl ei face lumină. Stere Halep a spus că Simona vrea să pună bazele unui club sau o academie de tenis în Constanţa. De asemenea, ea vrea să-şi întemeieze o familie şi să aibă mulţi copii. Dacă nu ar fi jucat tenis, tînăra ar fi ajuns un mare matematician.

61483820

“Am început tenisul de la patru ani şi jumătate. (…) Sînt sacrificii mari, renunţi la viaţa normala pe care o are un adolescent, un tînăr ca şi mine. Şi la copilărie am renunţat, dar se pare că a meritat şi nu regret nimic. Cînd am fost ultima dată în club? De mult, cred că anul trecut prin vară. Sînt sacrificii, iar atunci cînd simt că imi e dor mă duc în club, nu am nicio restricţie”, a spus rîzînd Simona.

ADVERTISEMENT

Peste 100.000 de euro pentru un apartament în centrul Capitalei!

Dupa multi ani de munca, sportiva a facut si prima investitie: un apartament luxos, in centrul Capitalei, pentru care a scos din buzunar mai bine de 100.000 de euro.

“Simona este o fata strangatoare, nu este genul care sa se duca sa dea 1.000 de euro pe o pereche de pantofi. De curand si-a achizitionat un apartament frumos, intr-o zona centrala. Este o investitie de viitor si s-a consultat cu parintii sai inainte de a face acest pas”, a declarat un apropiat al Simonei, pentru CANCAN.ro.

ADVERTISEMENT

Şi-a “făcut” cadou o maşină de lux

După cîştigarea Turneului de la Doha, Simona a considerat că merită un mic răsfăţ din propria muncă. Sportiva este o pasionată a cailor putere şi în special a maşinilor puternice, astfel că s-a hotărît să facă prima sa mare achiziţie în materie auto. Halep şi-a cumpărat un Range Rover Evoque, un automobil 4×4, produs în 2011. SUV-ul este evaluat la 37.000 de euro, iar jucătoarea de tenis abia aşteaptă să fie condus de noua speranţă a sportului românesc.

2011-Land-Rover-Range-Rover_Evoque-09

A ajuns locul cinci mondial

Jucătoarea Simona Halep, semifinalistă la Indian Wells, a urcat de pe locul şapte pe locul cinci WTA, cu 4.775 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare a unei romance în ierarhia WTA. Primul loc este deţinut de americanca Serena Williams.

61483823

 

 

ADVERTISEMENT