Fotbal international

Imagini șocante cu Diego Maradona înainte de a muri. Petrecere cu alcool, trabucuri și pastile. Video

18.12.2020 | 20:27
Imagini socante cu Diego Maradona inainte de a muri Petrecere cu alcool trabucuri si pastile Video
ADVERTISEMENT

Noi imagini apar cu Maradona, de data aceasta de la ultima petrecere din viața sa, la doar câteva zile înainte de tragica sa dispariție. Diego Maradona fumează dintr-un trabuc și cântă alături de doctorul argentinian Mariano Castro.

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, la doar o lună după ce întreaga planetă i-a adus un omagiu cu ocazia zilei sale de naștere. Moartea sa lasă fotbalul îndurerat, dar și multe întrebări în urmă cu privire la decesul său și la moștenirea sa.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare fotbalist din toate timpurile a murit falit și trăia exclusiv din salariul de la Gimnasia La Plata,. În plus, nu mai puțin de șase persoane afirmă că sunt copiii lui Diego Armando Maradona și din această cauză incinerarea sa a fost interzisă de către justiția argentiniană.

Filmarea de la ultima petrecere din viața lui Diego Maradona

Noi secvențe video cu ultimele clipe din viața lui Diego Maradona au ieșit la iveală în Argentina și au devenit între timp virale pe twitter. Presa din Argentina a publicat recent o filmare descrisă drept ultima petrecere a lui Maradona. Se pare că acest nou clip ar fi fost înregistrat cu câteva zile înainte ca sud-americanul să fie operat pe creier, din cauza unui hematom subdural.

ADVERTISEMENT

„Video-ul care poate schimba istoria”, titrează televiziunea din Argentina care a intrat în posesia imaginilor cu „El Pibe d’Oro”. În această filmare, Diego Armando Maradona se află într-o stare de euforie, fumează trabuc, iar în față are un pahar de bere.

Ba mai mult, Maradona cânta și avea lângă el o cutie de pastile, ceea ce ridică și mai multe semne de întrebare cu privire la moartea sa, după ce doctorul personal a lansat o ipoteză șoc.

ADVERTISEMENT

Cântecul lui Maradona, intitulat „Marcos Paz, o să ne întoarcem”, face referire la un foarte bun prieten al său, care i-a fost avocat. Marcos Paz este numele unei închisori din Buenos Aires unde a fost deținut Víctor Stinfale, un avocat care era foarte bun prieten cu Diego.

Cine este Mariano Castro, doctorul care apare în imagini în alături de Maradona

Imaginile sunt cu atât mai scandaloase, datorită faptului că Mariano Castro este doctor, iar Maradona este înconjurat de alcool, pastile și fumează trabuc, deși urma să efectueze o operație pe creier. Ultimele imagini cu Diego Maradona au sfâșiat inimile a zeci de milioane de argentieni care l-au plâns pe străzile din Buenos Aires și din toată Argentina.

ADVERTISEMENT

Fetița vecinei care a realizat filmarea, exclamă fericită în momentul în care îl observă pe Maradona: „Salut, Diego!“, iar Maradona, deși avea dificultăți mari de deplasare, face un efort și se întoarce către fetiță, o salută și îi face cu mâna, demonstrând încă o dată de ce este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din toate timpurile: „Ultima filmare a lui Maradona, una sfâșietoare, în care dovedește de ce este legenda Argentinei”, a titrat publicația britanică The Mirror. De asemenea, a fost făcută publicp și ultima înregistrare audio cu Diego Maradona, în care argentianul îi transmite un mesaj lui Mario Baudry, un politician din Argentina și iubit al Veronicăi Ojeda, fosta parteneră a marelui fotbalist

Se pare că Mariano Castro este un apropiat al lui Maradona încă de pe vremea când se afla în Cuba la dezintoxicare într-o clinică, unde era vizitat de doctorul argentinian și care poate dezvălui astfel multe lucruri despre ultimele zile din viața lui „El Dios”: „Castro e o persoană care știe foarte bine misterele și secretele lui Maradona”, au scris jurnaliștii argentinieni despre prietenia dintre cei doi.

ADVERTISEMENT