News

Imagini incredibile! Ilie Năstase aruncă un pahar de cafea fierbinte ”pe” Traian Băsescu

20.04.2019 | 15:54
Imagini incredibile Ilie Nastase arunca un pahar de cafea fierbinte pe Traian Basescu

Ilie Năstase nu se dezminte. Cunoscut pentru aparițiile sale inedite și controversate în același timp, fostul mare tenismen român surprinde din nou. De data aceasta, cel poreclit „Nasty” a avut o reacție de-a dreptul halucinantă la adresa fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Cum aruncă Ilie Năstase cafeaua fierbinte „pe” Traian Băsescu

În peisajul mediatic circulă o filmare în care Ilie Năstase  apare în timp ce îi aruncă lui Traian Băsescu o cafea fierbinte în față. Imaginile senzaționale au fost date publicității de Cancan.ro. Fostul mare tenismen român, ocupant al locului unu mondial, este surprins servind o cafea pe străzile din Capitală.

Nimic neobișnuit până acum, însă la un moment dat, atenția lui Ilie Năstase este atrasă de un afiș electoral cu Traian Băsescu. Partidul fostului președinte al României se află în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. La vederea figurii lui Băsescu, „Nasty” nu-și mai poate ține nervii în frâu și aruncă pur și simplu paharul cu cafea pe afișul respectiv.

Ilie Năstase lovește din nou
Ilie Năstase lovește din nou

Gestul incredibil al lui Ilie Năstase a fost filmat de un prieten

În momentul în care a avut această reacție, Ilie Năstase nu era singur. „Ești nebun, Iliuță! Stai! Te filmez, stai! Păi, stai așa măcar, stai, stai, stai” , i-a transmis prietenul alături de care se afla, chiar înainte ca Nasty să-și pună năstrușnicul plan în aplicare.

În momentul în care Ilie Năstase s-a oprit lângă afișul electoral pe care apare Traian Băsescu, amicul fostului mare jucător de tenis român l-a încurajat: “Hai! Haide”. Ulterior, Nasty a afișat o grimasă care exprima o mare satisfacție pentru gestul său și s-a îndepărtat de lângă banner, spunând câteva cuvinte , însă nu se aud foarte bine pe filmarea respectivă.

În ceea ce privește viața amoroasă a lui Ilie Năstase,  fostul mare tenismen trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Simion, o femeie cu 30 de ani mai tânără. În trecut, focoasa brunetă a fost iubita unui alt bărbat cunoscut în lumea showbiz-ului. Este vorba despre omul de afaceri Niick Rădoi.