News

Imagini incredibile la o nuntă din Republica Moldova. Invitații trag cu mitralierele și pistoalele, lângă copii, în fața lui Adrian Minune. Video

O serie de imagini incredibile filmate la o nuntă din Republica Moldova au apărut în spațiul online. Invitații trag cu mitralierele și pistoalele, lângă copii, în fața lui Adrian Minune.
10.09.2021 | 14:34
Imagini incredibile la o nunta din Republica Moldova Invitatii trag cu mitralierele si pistoalele langa copii in fata lui Adrian Minune Video
ADVERTISEMENT

În ultimele ore, în spațiul online din România au apărut mai multe imagini filmate la o nuntă care a avut loc pe teritoriul Republicii Moldova.

Din primele informații, acestea datează din 2018, dar au fost făcute publice abia în prezent. În ele apar mai mulți invitați care trag cu mitralierele și pistoalele, în fața manelistului Adrian Minune.

ADVERTISEMENT

De față sunt și mai mulți copii care asistă la momentul extrem de periculos. Poliția Română a venit cu precizări despre acest caz.

Imagini incredibile la o nuntă din Republica Moldova. Invitați trag cu mitralierele și pistoalele, lângă copii, în fața lui Adrian Minune

Imaginile s-au viralizat vineri pe toate rețelele sociale. În primă fază s-a crezut că filmarea este recentă și ar fi din România. Ulterior, Poliția Română și Adrian Minune au confirmat data și locul incidentului.

ADVERTISEMENT

”Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Momentele surprinse pe o filmare sunt șocante: bărbații care au cel puțin 3 arme în mână le flutură în aer, deși în jur sunt copii, vizibil speriați de zgomot.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Adrian Minune despre acest caz: ”După nuntă, serviciile i-au luat din casă pe oameni”

Adrian Minune, cel care apare pe imaginile filmate în urmă cu 3 ani în Republica Moldova, a avut o primă reacție pe acest subiect.

Acesta nu se teme că va avea probleme, dat fiind faptul că evenimentul nu s-a petrecut în România.

ADVERTISEMENT

”Eu doar am cântat. Toate serviciile m-au sunat să dau declarație. Odată ce a apărut pe post, toate serviciile m-au sunat. Mâine o să merg să dau declarație. Dar nu a fost pe teritoriul României.

După nuntă, serviciile i-au luat din casă pe oameni. Merg, dar dacă a fost în 2018 și nu pe teritoriul României?

S-a tras, dar nu ce s-a prezentat în filmare. La început este un sunet de pe orgă. Apoi s-a tras cu adevărat.

Nu m-am speriat. De aceea am și rămas între oameni. Copiii vorbeau rusește, deci se vede că nu e pe teritoriul României. Ce să mai dau eu declarații dacă oamenii au fost luați a doua zi”, a spus Adrian Simionescu (n.r. Adi Minune) la Antena 3.

ADVERTISEMENT