Imagini incredibile în Mamaia. Au tăiat porcul pe plajă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 21:16
Imagini incredibile în Mamaia. Au tăiat porcul pe plajă GALERIE FOTO

Turiştii din staţiunea Mamaia au avut parte de un spectacol în toată regula, oferit de mai mulţi romi aflaţi în vacanţă pe litoral. Oamenii au sacrificat un porc chiar pe plajă, sub privirile şocate ale celor din jur.

Romii au cumpărat un porc, pe care l-au sacrificat chiar în spatele unor rulote de pe plajă. Apoi, animalul a fost pârlit, spălat cu apă plată şi tranşat, potrivit România tv. Aşa cum cere tradiţia, romii au făcut şi pomana porcului. A doua zi, romii au cumpărat şi un berbecuţ, pe care l-au pregatit pentru proţap, tot acolo, pe nisip.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×