News

Imagini inedite cu Elisabeta a II-a. Regina Marii Britanii a fost surprinsă călărind, deși are 94 de ani

01.06.2020 | 14:30
Imagini inedite cu Elisabeta a IIa Regina Marii Britanii a fost surprinsa calarind desi are 94 de ani
Chinurile prin care trec angajații Reginei Elisabeta a II-a. Unii dintre ei nu-și vor vedea familiile timp de câteva luni. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Angliei a fost văzută pentru prima dată în aer liber, de la începutul pandemiei de coronavirus. Regina a fost fotografiată la Castelul Windsor, călare pe Fell Pony, un cal aparținând Fermei Balmoral, în vârstă de 14 ani.

Regina Marii Britanii, surprinsă călărind un cal, deși are 94 de ani

Cu toate că are 94 de ani, Regina Elisabeta iubește să călărească, fiind o practicantă înrăită a acestui sport. Regina este izolată la Windsor alături de soțul ei, Ducele de Edinburgh, în vârstă de 98 de ani. Regina e un iubitor faimos de cai.

ADVERTISEMENT

Având capul acoperit cu un batic, femeia s-a urcat pe cal și s-a bucurat de vremea frumoasă, imaginile devenind virale.

Ultima fotografie cu Regina fusese surprinsă în 19 martie, atunci când femeia a părăsit Buckingham Palace, împreună cu cei doi căței din sara Dorgi, botezați Candy și Vulcan. Dorgi e o rasă rezultată din mixul raselor Corgi și Dachshund.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a fost izolată din cauza pandemiei, Regina Elisabeta nu a renunțat la întâlnirile săptămânale cu Boris Johnson, prin telefon.

Regina s-a adresat în această perioadă tulbure națiunii în două ocazii. În primul mesaj public, Regina i-a asigurat pe britanici că vor învinge boala, mai ales că și Prințul Charles se îmbolnăvise de Covid-19.

ADVERTISEMENT
Regina Elisabeta a II-a, călare la Windsor
Regina Elisabeta a II-a, călare la Windsor. Foto: Hepta

Al doilea mesaj transmis națiunii a fost la începutul lunii mai, când Regina a subliniat importanța Marii Britanii în victoria aliaților din Al Doilea Război Mondial.

„La început, perspectivele păreau sumbre, finalul îndepărtat, rezultatul incert. Dar am crezut că luptăm pentru o cauză corectă – și această credință, după cum a spus tatăl meu, ne-a condus. Nu renunțați, nu vă pierdeți speranța, acesta a fost mesajul zilei victoriei în Europa”, a transmis Regina.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Regina și-a petrecut ziua de naștere în carantină, fiind felicitată de rude și apropiați prin telefon, conform BBC.

ADVERTISEMENT