Imagini inedite cu Gigi Becali în zona Pipera. Latifundiarul nu știa că este filmat

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
09/10/2020, 08:23
Imagini inedite cu Gigi Becali în zona Pipera. Latifundiarul nu știa că este filmat
Gigi Becali, tratament minune anti COVID-19: „Mama mea are 90 de ani, e vindecată. Giovanni și Victor au avut coronavirus” Sursa Foto: Facebook

Gigi Becali se ocupă de afacerile care nu au legătură cu lumea fotbalului. Latifundiarul din Pipera a fost surprins în timp ce făcea o vizită șantierelor și terenurilor pe care le deține în zona Pipera. Acesta a mers să se asigure că totul merge în direcția dorită și și-a dat tot interesul în a analiza bine situația.

Paparazzii l-au filmat pe patronul FCSB-ului în timp ce acesta se asigura de bunul mers al lucrurilor și încerca să dea indicații cu privire la modul în care dorește să fie executate lucrările. Deși drumurile pe care le avea de făcut către locațiile respectivelor lucrări nu erau cele mai bune, Becali a mers cu bolidul de 250 de mii de euro.

Momentul în care a ajuns la primul punct de lucru i-a surprins pe lucrători în plină activitate, muncind cu spor, semn că știau de vizita milionarului. Becali s-a lămurit repede cum stau lucrurile cu betonierele și s-a grăbit spre a doua locație, dar a luat și doi dintre angajați cu el. Vezi imagini aici.

Gigi Becali surprins în timp se îngrijește de afacerile din Pipera după ce a anunțat că renunță la aparițiile publice

Latifundiarul din Pipera s-a deplasat la un al doilea punct de lucru, o locație aflată în apropiere de Piața Pipera. Acesta a luat cu el și doi dintre muncitorii de pe primul șantier. Odată ajunși acolo, patronul de la FCSB a făcut o analiză amănunțită a zonei și a investigat în detaliu lucrările.

La final, Gigi le-a dat indicații celor doi angajați, explicându-le modul în care vrea să se facă lucrurile. Angajații au ascultat cu atenție și păreau să fie pe aceeași lungime de undă cu patronul. Niciunul dintre cei prezenți nu și-a dat seama de prezența jurnaliștilor.

Pentru milionarul din Pipera acesta este o perioadă în care dorește să stea departe de ochii presei, el a declarat că se retrage din viața publică, nu mai vorbește cu presa și renunță să se mai uite la televizor. Se pare că acesta este sătul de actele de caritate pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

„Tată, vă rog din suflet să mă lăsați. Presa a ajuns rău de tot și eu prefer să stau deoparte. Am renunțat până și la televizor, nu mai am. Pentru că sunt scârbit de tot. Cine sunt eu, să salvez lumea? Pe mine mă știu 22 milioane de români.

Nu le pot rezolva problemele tuturor. Am dat «block» tuturor ziariștilor. Vreau să-mi trăiesc viața în liniște. Voi sunteți ultimii cu care mai vorbesc. Vă rog să uitați de mine.

Gigi Becali nu mai vă face vouă subiecte. Regret că ajung să anunț prin telefon. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Am renunțat la televizor, habar nu am ce se mai petrece”, a declarat el, potrivit cancan.

Închide ×