Life

Imagini inedite cu Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Demonstrație de forță la proba sportivă înainte de plecarea în junglă

Zannidache a postat câteva imagini inedite pe o rețea de socializare. Câștigătorul Survivor România 2021 le-a arătat fanilor cum s-a descurcat la proba sportivă înainte de plecarea în Republica Dominicană.
19.01.2022 | 15:08
Imagini inedite cu Zanni castigatorul Survivor Romania 2021 Demonstratie de forta la proba sportiva inainte de plecarea in jungla
Imagini inedite cu Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România 2021 le-a făcut o surpriză fanilor săi.

Cântărețul le-a arătat câteva imagini inedite filmate înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Mai exact, este vorba despre proba sportivă pe care a fost obligat să o susțină și la care s-a descurcat de minune.

ADVERTISEMENT

Imagini inedite cu Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Demonstrație de forță la proba sportivă înainte de plecarea în junglă

Zannidache s-a pregătit intens înainte de a participa la Survivor România 2021. Câștigătorul ediției de anul trecut a făcut publice în mediul online imagini filmate în timp ce susținea proba sportivă.

La fel ca și ceilalți concurenți, acesta a fost nevoit să-și demonstreze abilitățile sportive. A făcut tot ce a putut și s-a descurcat foarte bine la sărituri, cursă printre jaloane sau viteză.

ADVERTISEMENT

“Mă numesc Zannidache Robert, am 23 de ani. Sunt foarte pregătit”, spunea cântărețul la momentul respectiv.

Și a dovedit că a fost pregătit. Abilitățile sale fizice, și nu numai, l-au ajutat să ajungă până în finală și să câștige marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo”, spunea tânărul pentru Kanal D după ce a câștigat concursul.

Zanni prezintă Survivor: Extrashow

Cântărețul este implicat și în actuala ediție Survivor România 2022. Câștigătorul de anul trecut prezintă online în fiecare duminică, luni și marți Survivor: Extrashow. În cadrul emisiunii, Zanni și invitații săi comentează cele mai importante momente ale show-ului.

ADVERTISEMENT

“Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, le-a transmis Zannidache fanilor săi, potrivit Pro Tv. 

Zanni a dezvăluit pentru FANATIK câteva amănunte despre contractul pe care l-a semnat cu Pro Tv.

“O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, spunea câștigătorul de anul trecut al Survivor România. 

ADVERTISEMENT