Fotbal international

Imagini inedite de la stadionul unde se va juca meciul de deschidere al CM. Poliție călare și beduini pe cămile. Foto

Cu doar câteva ore înainte de meciul de deschidere de la CM, trimisul FANATIK în Qatar a surprins imagini rare din jurul stadionului Al Bayt din Al Khor.
20.11.2022 | 16:02
Imagini inedite de la stadionul unde se va juca meciul de deschidere al CM Politie calare si beduini pe camile Foto
Cu doar câteva ore înainte de meciul de deschidere de la CM, trimisul FANATIK în Qatar a surprins imagini rare din jurul stadionului Al Bayt din Al Khor. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Turneul final va începe cu partida Qatar – Ecuador, iar un jurnalist cu origini din Bahrain, stabilit în Marea Britanie, a lansat acuzații conform cărora gazdele ar fi mituit jucători din echipa sud-americană.

Imagini de poveste din jurul stadionului unde se va disputa meciul de deschidere de la CM

Qatarezii au cheltuit o sumă fabuloasă pentru organizarea aceste uriașe competiții și din această cauză și-au creat o obsesie pentru ca totul să fie perfect. Pe străzile din Doha este curăţenie lună. Nu există niciun ambalaj pe jos, iar în mod regulat, indiferent de zi şi oră, există măcar un om care “patrulează” strada cu sarcina de a ridica orice deşeu.

ADVERTISEMENT

Și cum momentul meciului de deschidere de la CM se apropie cu pași repezi, gazdele noastre au făcut o nouă demonstrație în jurul stadionului Al Bayt, iar imaginile stau mărturie.

În timp ce fanii au început să îndrepte către arena unde va avea loc și ceremonia de deschidere, poliția era deja la stadion și se asigura că totul decurge normal și fără incidente. Oamenii de ordine patrulează în zonă cu cai pentru o eficiență mai bună.

ADVERTISEMENT

Fanii gazdelor au venit pe cămile

Și asta în timp ce fanii Qatarului și Ecuadorului împânzeau zona din jurul stadionului. Sud-americanii, veniți cu autocarele, erau veseli, cu tricourile galbene ale favoriților și se bucurau de moment făcând fotografii sau achiziționându-și suveniruri.

Spectacolul, pentru noi cei veniți din alte zone ale lumii, a fost atunci când am văzut un grup de suporteri ai naționalei gazdă sosiți la stadion pe cămile. Imaginea cu beduinii călare pe cămile a stârnit zâmbetele jurnaliștilor străini care nu au ratat ocazia de a face poze.

ADVERTISEMENT

În schimb, la intrarea VIP este mult mai multă liniște, totul este aranjat la perfecțiune și oaspeții sunt așteptați la intrare cu un covor roșu. Totul pentru ca Qatarul să onoreze așa cum se cuvine Cupa Mondială.

Show-ul a început cu deschiderea Fan Festival

Autoritățile din Doha au fost depășite încă de la deschiderea Fan Festival, deși știau că la evenimentul de sâmbătă seară vor participa aproximativ 40.000 de spectatori. Celebrul cântăreț Maluma a dat startul petrecerii, spre deliciul fanilor sud-americani care și-au făcut deja simțită prezența.

ADVERTISEMENT

Priveliştea de milioane a fost întregită cu jocul de artificii spectaculos pregătit de organizatori, care a stârnit admiraţia suporterilor care se plimbau pe malul apei. Imaginile au fost transmise în direct şi pe pagina de Facebook a FANATIK.


  • 2,16 este cota NetBet pentru “1x și sub 2,5 goluri” la meciul Qatar – Ecuador, de la CM 2022!

ADVERTISEMENT