Fotbal intern

Imagini inedite din autocarul lui CFR Cluj! Campioana pleacă direct în Ardeal de la stadion. Video

Imagini inedite din autocarul lui CFR Cluj Campioana pleaca direct in Ardeal de la stadion Video
ADVERTISEMENT

Bucuria a fost imensă în tabăra clujenilor, după ce elevii lui Dan Petrescu au reușit să câștige al treilea titlu consecutiv.

Elevii lui Dan Petrescu s-au impus cu 3-1, deși au fost conduși cu 1-0 după golul superb înscris de Dan Nistor în minutul 10.

ADVERTISEMENT

Oficialii CFR-ului au lăsat presa să intre în autocarul echipei, unde jucătorii continau petrecerea începută la finalul meciului.

Imagini inedite din autocarul lui CFR Cluj

Jucătorii CFR-ului au arătat că știu să și petreacă după finala campionatului câștigată în fața Universității Craiova, chiar în Bănie. Elevii lui Dan Petrescu au sărbători de la ieșirea din stadion și au invitat și presa să ia parte la bucuria din autocar, Ovidiu Hoban fiind unul din jucătorii care au dat tonul la petrecere.

ADVERTISEMENT

Campioana României va zbura direct din această seară cu un avion charter către Cluj, fără să mai stea în Craiova.

Neluțu Varga, patronul CFR-ului, critici vehemente după câștigarea titlului

Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a adus mai multe critici la adresa Craiovei după finala campionatului: „Alții au încercat să câștige titlul pe după mese. Eu am făcut totul din inimă, nu am făcut-o niciodată pentru bani sau faimă.

ADVERTISEMENT

Sunt un om fericit. Îmi iubesc echipa, antrenorii, staff-ul”.

„Este o seară importantă pentru noi și am demonstrat că nu facem jocuri de culise cum fac alții. Vă mulțumesc tuturor! Și celor care au crezut în noi și celor care n-au crezut”, a afirmat finanțatorul din Gruia pentru  gsp.ro.

Am jucat pe teren. Am câștigat titlul corect! Nu pe la colțuri sau prin culise. Sunt un om retras, care nu vrea publicitate, dar în seara asta pot să transmit mulțumiri din inimă echipei mele și oamenilor de lângă echipă.

ADVERTISEMENT

”E momentul să ne bucurăm pentru performanța această mare. Le mulțumesc tuturor oamenilor care au făcut performanță la această echipă și tuturor celor care ne-au criticat”, a încheiat Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT