Sport

Imagini inedite din casa Emmei Răducanu din Londra. Unde își va pune trofeul câștigat la US Open. Video

Emma Răducanu a acordat un interviu special, direct din locuința sa din Londra, unde se află toate trofeele cucerite până acum. Acolo va ajunge și cel de la US Open.
21.09.2021 | 11:30
Imagini inedite din casa Emmei Raducanu din Londra Unde isi va pune trofeul castigat la US Open Video
Emma Răducanu a acordat primul interviu din locuința sa din Londra. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este cea mai tânără câștigătoare a unui turneu de Grand Slam – după rusoaica Maria Sharapova – și are întreaga lume la picioare, dar preferă să rămână modestă și să-și trăiască viața cât mai discret cu putință.

În interviul acordat recent chiar de acasă, din Londra, unde se află și trofeele cucerite de-a lungul carierei. Acolo va ajunge și cel de la US Open, care așteaptă să îi fie trimis de la New York, cu vaporul, în următoarele zile. Emma încă se gândește unde îl va expune în momentul în care îi va ajunge acasă.

ADVERTISEMENT

Primele imagini cu locuința din Londra a Emmei Răducanu. Acolo își ține toate trofeele, este așteptat și cel de la US Open

“Cred că îi voi face loc acolo, în centrul acestei vitrine cu trofee. Sau poate voi crea un loc special în care îl pot expune. Încă nu sunt sigură, dar voi lua o decizie”, s-a amuzat Emma Răducanu.

Emma Răducanu a vorbit despre finala istorică de pe hardul american și a făcut o dezvăluire incredibilă. Nu doar că nu s-a atins pentru moment de cele 2,5 milioane de euro oferite „la pachet” cu mult râvnitul trofeu, dar nici nu a dorit să verifice contul bancar. Lasă totul pe seama părinților (n.r. mama chinezoaică și tatăl român), chiar dacă a împlinit deja vârsta de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Noaptea trecută am revăzut finala și am încercat să retrăiesc acele momente, să-mi aduc aminte cum m-am simțit atunci. A fost o experiență cu adevărat copleșitoare.

Emma Răducanu: “Am fost foarte agitată înainte de meci, mi se părea că ceva nu era în regulă”

De fapt, nici acum nu conștientizez pe deplin ce am realizat. E amuzant pentru că urmăream meciul și aveam senzația că nu sunt eu cea care joacă și reușește asemenea lovituri. Parcă era altcineva.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte mândră de felul în care am reușit să trec peste anumite momente dificile. Le mulțumesc tuturor celor care m-au urmărit și m-au susținut.

Înseamnă foarte mult pentru mine să îi am alături, dar cel mai important a fost să rămân relaxată în acele momente, pentru că miza era uriașă.

ADVERTISEMENT

Ce spune Emma Răducanu despre banii încasați la New York: “Nici nu m-am uitat în contul bancar”

Jucam o finală și nu aveam voie să mă las dusă de val, trebuia să tratez fiecare punct cu maximă serozitate. Am fost foarte agitată înainte de meci, mi se părea că ceva nu era în regulă, dar de îndată ce am intrat pe teren l-am tratat ca pe oricare altul, punct cu punct.

Când am ajuns acasă, părinții m-au îmbrățișat. Nu s-a întâmplat nimic special, nu a fost o sărbătoare. Încearcă să rămână discreți și asta e foarte bine.

Dacă îmi spun că sunt mândri de ce am realizat, pentru mine e de ajuns. Nu am cheltuit niciun ban din premiul de la US Open, nici măcar nu m-am uitat în contul bancar”, a mărturisit Emma Răducanu în interviul acordat pentru BBC.

A devenit ambasadorul celebrului brand Tiffany

În altă ordine de idei, trebuie spus că tânăra tenismenă cu origini românești se numără de acum printre ambasadorii celebrei mărci de bijuterii Tiffany & Co. Anunțul a fost făcut în cadrul celei de-a patra ediții a galei anuale British Vogue X Tiffany Fashion & Film, la care aceasta a participat, ca invitată de onoare.

Este un brand iconic, de care m-am simțit legată în ultima perioadă. Am purtat inelul, brățara, cerceii și colierul pe toată durata turneului (n.r. US Open). Vor fi mereu speciale pentru mine”, a mărturisit Emma Răducanu.

ADVERTISEMENT