Sporturi

Imagini inedite din hotelul polonezei Agnieszka Radwanska! Galerie foto

11.10.2018 | 19:15
Imagini inedite din hotelul polonezei Agnieszka Radwanska Galerie foto

Imagini inedite din hotelul polonezei Agnieszka Radwanska. Deşi se află într-o perioadă de criză în plan profesional, cu doar două victorii în ultimele opt meciuri disputate, ocupând poziţia 65 WTA după ce 11 ani de zile s-a menţinut cu brio în Top 30 WTA, poloneza în vârstă de 29 de ani are alte reuşite, în planul afacerilor. La fel ca Simona, Radwanska a găsit piaţa imobiliarelor foarte atractivă şi a ales să-şi investească o bună parte din banii câştigaţi din tenis în diferite construcţii de pe urma cărora câştigă sume impresionante de bani.

Radwanska şi-a construit propriul hotel, în Cracovia, al doilea oraş ca mărime din Polonia, după capitala Varşovia, şi unul dintre cele mai vechi oraşe ale ţării. “AGA Tenis Apartments by Radwańska” este locaţia perfectă pentru iubitorii sportului alb, fostul număr doi mondial alegând să personalizeze camerele cu finisaje inspirate din viaţa şi cariera sa.

Fotografii spectaculoase de la hotelul Agnieszkăi Radwanska

Astfel, suporterii polonezei care se cazează în hotel trec automat şi pe la Wimbledon, Beijing, Singapore, savurând momentele importante din cariera Agnieszkăi. Cariera polonezei a fost una cu adevărat de succes, însă în ultimul timp, pe terenul de tenis a părut dezinteresată şi lipsită de energie, nemaireuşind, aşa cum o făcea în vremurile bune, să creeze puncte care ajungeau virale în mediul online.

Prin precizie, tenacitate, excelenţă şi determinare, Radwanska a reuşit să atingă faza semifinalelor la Australian Open, sferturi de finală la Roland Garros, tur patru la US Open, iar la Wimbledon a jucat singura sa finală de Mare Şlem, în anul 2012, împotriva Serenei Williams, însă americanca se impunea atunci, scor 6-1, 5-7, 6-2. În întreaga sa carieră, până la acest moment, Aga a câştigat 594 de meciuri, cedând 269 de partide şi a câştigat de-a lungul vremii 20 de titluri WTA în proba de simplu şi 2 ITF. De asemenea, Radwanska a câştigat şi un Turneu al Campioanelor, în 2015, după ce s-a impus în faţa Petrei Kvitova, scor 6-2, 4-6, 6-3.

Tags: