News

Imagini inedite, în Alba! Logan zidit în peretele casei! Nu e o glumă!

21.04.2019 | 17:26
Un barbat și-a zidit Loganul in casa

Un gospodar din localitatea Teiuș, județul Alba, a lăsat cu gura căscată comunitatea în care trăiește, dar și oamenii care trec prin localitate, după ce și-a zidit Logan-ul în…casă. Omul nu are un motiv întemeiat pentru care să fi făcut această ispravă, dar știe cu siguranță că este unicat. Cel puțin în România.

Logan-ul zidit în casă atrage toate privirile

Vasile Teasc s-a trezit într-o dimineață cu această idee năstrușnică, după cum ar spune mulți oameni. S-a gândit câteva zile la cum ar putea s-o pună în practică, apoi a trecut la următorul pas: obținerea avizelor necesare. A trecut un an de la primul demers în acest sens, însă Vasile a obținut toate avizele.

S-a apucat apoi să-și agațe Loganul de perete. Bărbatul spune că a făcut un cadru metalic foarte rezistent pe care l-a trecut apoi prin perete. Pe acel sport a sudat apoi mașina Logan, care va deveni, probabil, simbolul localității Teiuș. Investiția și proiectul au costat 6.000 de lei. Piesele sunt cumpărate la mâna a doua, mai ales Loganul, ales de designer pentru că este cea mai ieftină variantă comparativ cu alte mărci auto.

Cum a realizat bărbatul opera de artă

”Am îmbrăcat-o ca mascare, pentru că nu se vede frumos cu tablă. Am un cadru metalic la ea, lângă perete, pe care l-am consolidat de mașină cu șurburi, holșuruburi și cu sudură. Apoi am dat câteva găuri cadrului și am trecut prin perete”, a declarat pentru ziarulunirea.ro chiar Vasile Teasc.

”Domnul Vasile Teasc este unul din gospodarii orașului. A avut această inițiativă strict personală și a muncit pentru acest lucru. Obținerea avizelor unei astfel de lucrări nu este așa un lucru simplu și durează o perioadă destul de îndelungată. Această inițiativă se întinde de cel puțin un an. Până la urmă a reușit să-și îndeplineacsă dorința. Este un lucru bun și perseverența, până la urmă a fost încununată de succes”, a declarat Mirel Vasile Hălălai, primarul orașului Teiuș.

Tags: