ADVERTISEMENT
News

Imagini inedite în Siberia. Urși polari înfometați, filmați când aleargă după o mașină de gunoi. Video

Autor: Adrian Baciu | 11.05.2021 | 09:51
Imagini inedite în Siberia. Urși polari înfometați, filmați când aleargă după o mașină de gunoi. Video
Imagini inedite în Siberia. Urși polari înfometați, filmați când aleargă după o mașină de gunoi. Video. Sursa foto: Colaj Fanatik

Imagini spectaculoase din Siberia. Patru urși polari înfometați au fost filmați în timp ce aleargă după o mașină de gunoi.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, unul dintre ei se agață pur și simplu de utilajul de transport. Ceilalți trei aleargă în urma mașinii, ulterior unul reușind să se prindă din nou de vehicul.

Nu este prima oară când aceste animale, din lipsă de hrană, atacă pur și simplu mașinile care transportă gunoi în această zonă.

Urși polari înfometați, filmați când aleargă după o mașină de gunoi

În imaginile postate pe Twitter de The Siberian Times, unul dintre urşi este surprins cum se agaţă de maşina de gunoi înainte ca aceasta să accelereze. Alţi trei urşi aleargă în urma maşinii.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în scenă apar și câțiva câini, însă urșii nu par a fi foarte deranjați și își continuă ”atacul” asupra încărcăturii cu ”hrană”.

Urși polari atacând o mașină de gunoi, filmați și în octombrie 2020 în aceeași zonă

Nu cu foarte mult timp în urmă, în octombrie 2020, o altă ”echipă” de urși polari, mult mai numeroasă, a atacat o altă mașină de gunoi în aceeași zonă a Rusiei.

Și momentul de atunci, în care 10 urși polari iau cu asalt un camion în Siberia, a apărut în mediul online. Acesta a fost surprins cu telefonul mobil de un șofer aflat în apropiere.

ADVERTISEMENT

În imagini se vede cum o familie de urși polari: șase adulți și patru pui: au luat cu asalt un camion care transport gunoi. Potrivit Siberian Times, întâmplarea a avut loc în arhipelagul Novaya Zemlya.

Cazurile în care urșii atacă mașini pentru a-și potoli foame nu sunt rare, spun specialiștii. Acestea apar destul de frecvent în aceste zone unde animalele duc lipsă de hrană.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT