Life

Imagini inedite la Survivor România. Uraganul Elsa a lovit Republica Dominicană

Imagini inedite surprinse de Daniel Pavel la Survivor România. Uraganul Elsa a lovit Republica Dominicană.
04.07.2021 | 12:18
Imagini inedite la Survivor Romania Uraganul Elsa a lovit Republica Dominicana
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii a distribuit pe contrul de Instagram un clip video în care a surprins începutul unei furtuni puternice. El tocmai se pregătea să dea startul competiției.

Vremea rea nu l-a impiedicat să o facă. Chiar dacă intemperiile le făceau sarcinile mult mai dificile, concurenții erau gata de start.

ADVERTISEMENT

Imagini inedite la Survivor România. Uraganul Elsa a lovit Republica Dominicană

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Prezentatorul emisiunii Survivor România le-a arătat fanilor imaginile pe care a reușit să le surprindă, în momentul în care uraganul Elsa lovea insula. Cei ce le-au văzut au fost uimiți de cum arăta peisajul și traseele pe care urmau să le parcurgă Faimoșii și Războinicii.

Daniel Pavel a explicat că cei șase concurenți rămași în luptă vor concura, în ciuda condițiilor neprielnice: „despre asta este vorba. Ăsta este Survivor”.

ADVERTISEMENT

„Ei sunt supraviețuitorii și asta facem aici, în Republica Dominicană, ca voi acolo acasă să aveți parte de experiența extraordinară. Mă duc să dau fluierul de start. Ei sunt pregătiți acolo, pentru a face față provocării,” spune prezentatorul în clip.

„Acel moment când afli că furtuna de gradul 10 e upgradată la peste 12- uragan. Și ce nume de poveste, Elsa. Însă toate-s bune, toate-s Survivor??? Fiul ploii?”, a transmis acesta în descrierea imaginilor distribuite.

ADVERTISEMENT

În competiția Survivor România au mai rămas doar șase concurenți. Aceștia se luptă pentru un loc în marea finală a emisiunii.

Bătălia pentru trofeul Survivor și premiul de 50.000 de euro

Marea finală de la Survivor România va avea loc pe 10 iulie. Ne desparte doar o săptămână de aflarea fericitului câștigător.

ADVERTISEMENT

Elena Marin, Zanni, Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Maria Chițu și Albert Oprea sunt cei șase concurenți care se luptă să rămână în concurs. Doar patru dintre ei vor ajunge în ultima etapă.

Până atunci, ei vor fi nevoiți să treacă de probe extrem de dificile. Nici relațiile personale nu sunt cele mai bune, tensiunile dintre aceștia fiind din ce în ce mai vizibile.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, producătorii emisiunii au invitat toți concurenții în Republica Dominicană, pentru a asista la finalul acestui sezon. Astfel, cei 41 de participanți se vor reuni cu această ocazie.

ADVERTISEMENT