News

Imagini înfiorătoare cu accidentarea suferită de Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan! Prima reacţie a impresarei: “O să revină de 1000 de ori mai puternică!”. VIDEO în premieră

03.12.2019 | 18:07
Imagini infioratoare cu accidentarea suferita de Sarah Dumitrescu fiica Anamariei Prodan Prima reactie a impresarei O sa revina de 1000 de ori mai puternica VIDEO in premiera
Imagini înfiorătoare cu accidentarea suferită de Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan
ADVERTISEMENT

FANATIK îţi prezintă imagini înfiorătoare cu accidentarea suferită de Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, în timpul meciului Ole Miss – Sam Houston din NCAA (campionatul universitar de baschet din SUA). Sportiva de 19 ani este legitimată la formaţia gazdă, echipa Universității Mississippi.

Cum s-a accidentat Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, într-un meci din NCAA

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, s-a accidentat în primul sfert al meciului Ole Miss – Sam Houston. În timpul unui duel sub coş, sportiva de 19 ani s-a lovit genunchi în genunchi cu una dintre adversare şi s-a prăbuşit de durere. Imediat, pe parchetul sălii şi-a făcut apariţia echipa medicală, care i-a acordat primele îngrijiri.

ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia imaginilor video din momentul accidentării lui Sarah Dumitrescu, momentele fiind unele greu de urmărit, mai ales în condiţiile în care verdictul medicilor a fost unul dur: sportiva de 19 ani a suferit o ruptură de ligamente. După operaţie, doctorii au refăcut ligamentul afectat şi l-au ajustat puţin pe cel lateral, însă cel mai important este faptul că nu a fost deteriorat cartilajul.

Anamaria Prodan a văzut în direct la TV accidentarea suferită de Sarah Dumitrescu

Anamaria Prodan a oferit o primă reacţie în exclusivitate pentru FANATIK după accidentarea suferită de Sarah Dumitrescu în NCAA. Impresara a dezvăluit că a văzut în direct la TV imaginile înfiorătoare.

ADVERTISEMENT

“Am văzut pe ESPN meciul în direct. Acum sunt lângă ea. O să revină de 1000 de ori mai puternică. Va face perfect recuperarea şi o va începe imediat după operaţie. O învăț mereu că ce nu te omoară te face mult mai puternică . Este sportivă de performanță și astea sunt accidentările sa zicem ‘firești’ în viața unei sportive. Mai ai și momente grele. Trebuie să treci peste ele cu capul sus”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Sarah Dumitrescu, susţinută de colegele şi antrenorii de la Ole Miss

Imediat după accidentarea suferită, Sarah Dumitrescu a fost consolată de colegele ei, dar şi de Yolett McPhee-McCuin, antrenorul lui Ole Miss. Aceasta a postat un mesaj emoţionant pe contul personal de Twitter. În plus, pe cunoscuta reţea de socializare, oficialii NCAA au postat un clip video cu Sarah Dumitrescu, în care sportiva de 19 ani explică motivele pentru care a ajuns să iubească şi să practice baschetul.

ADVERTISEMENT

“Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a fost mesajul lui Yolett McPhee-McCuin.