Stiri sportive

Imagini memorabile cu Ioan Andone, actor de Revelion la TVR 2! “Nu am știut de ce mă cheamă!” VIDEO

02.01.2019 | 19:25
Imagini memorabile cu Ioan Andone actor de Revelion la TVR 2 Nu am stiut de ce ma cheama VIDEO

Managerul general de la FC Voluntari a fost unul dintre invitații speciali la trecerea din 2018 în 2019. Imagini memorabile cu Ioan Andone, actor de Revelion la TVR 2! Fostul mare fotbalist a apărut într-o scenetă alături de actorii din serialul Primăverii în programul din 31 decembrie.

FANATIK a aflat întreaga poveste a momentului inedit chiar de la Andone, care susține că nu a știut inițial de ce a fost chemat la TVR în ziua filmărilor.

Imagini memorabile cu Ioan Andone, actor de Revelion la TVR 2! “Sper că le-a plăcut celor de acasă!”

Cine s-ar fi gândit că Ioan Andone are talent de actor? Nu mulți ce-i drept, dar Bogdan Ghițulescu, de la TVR, a avut această inspirație. În ziua de Revelion, TVR 2 a avut un program special. De la ora 19:00, actorii din serialul Primăverii, Dana (Corina Dănilă), Şerban (Alexandru Conovaru), profesorul Marcel (Dragoş Huluba), menajera Daiana (Marcela Roibu) şi vecina Petronela (Antoaneta Zaharia), au făcut spectacol alături de invitații surpriză: cântăreața Lulu, actorii Denis Ștefan și Nicoleta Luciu.

Ioan Andone scenetă Revelion 2019 TVR 2
Ioan Andone scenetă Revelion 2019 TVR 2. Fostul fotbalist de la Dinamo s-a descurcat în inedita ipostază

Apariția serii a fost însă Ioan Andone. “Fălcosul” a fost “ademenit” la TVR fără să știe exact ce urma să se întâmple și a fost pus în fața faptului împlinit. Ce a urmat apoi va rămâne în videoteca TVR: o scenetă cu fostul fotbalist în rol de actor principal!

A fost ceva deosebit. M-am dus la invitația prietenului meu Bogdan Ghițulescu, dar nu știam exact de ce. Nu mi-a spus despre ce e vorba, știam că ar fi ceva legat de Dinamo. Când am ajuns acolo mi-au zis despre scenariu, că trebuie să zic câteva replici. Au fost replici frumoase, m-am simțit bine. Ei erau actori profesioniști, dar nu am avut emoții. Mi-a fost rușine să îi refuz și așa am apărut în acea scenetă. Sper că celor de acasă le-a făcut plăcere momentul”, a declarat Ioan Andone pentru FANATIK.

Vezi video cu o parte din sceneta în care Ioan Andone a apărut în Revelionul de la TVR 2

Ioan Andone in Primăverii

Ioan Andone vine de Revelion in Primăverii!! Să vedeți, la ora 19.00!https://bit.ly/2TfdFn4

Gepostet von TVR2 am Freitag, 28. Dezember 2018

Fuegovelionul, succes important pentru TVR 2!

Emisiunea cu actorii din serialul Primăverii și Ioan Andone a fost urmată în programul artistic de la TVR 2 de Gala Revelioanelor și de Happy Show, cu Toni Grecu în mare formă. Apoi, înainte de intrarea în 2019, a început Fuegovelionul, cu Paul Surugiu (Fuego) în rol de gazdă. Invitații acestuia au fost pe măsură: Mirabela Dauer, Raoul, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanțu, Simona Florescu, Anastasia Lazariuc, Alesis, Cristian Popescu, trupa Supermarket, în echipa Slăgăroșilor, iar în echipa Popularilor, Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Jean Paler și acordeonistul Paul Stânga.

Fuegovelion
Fuegovelionul a fost un succes la TVR 2. Paul Surugiu a dus postul pe locul 5 în topul audiențelor

Românii au apreciat alegerea celor de la TVR 2, postul având o audiență foarte bună în seara de Revelion, clasându-se pe locul 5 la nivel Național în intervalul 22:00 – 02:00. 423.000 de persoane au adus un rating de 2,4% și un share de 5,1! Interesant este că TVR 1 a avut o audiență mai mică, fiind pe locul 6 la nivel Național, cu 357.000 de persoane (rating 2% și share 4.3). Anul trecut, TVR 2 ocupa poziția a 8-a în același clasament cu 260.000 de persoane care au urmărit Revelionul 2018 (rating 1.5% și share 3.1). Și în acest an, pentru a 19-a oară consecutiv, regele audiențelor în noaptea de Revelion a fost Dan Negru.