News

Imagini needitate din curtea lui Gheorghe Dincă. Acesta este butoiul în care criminalul susține că a ars-o pe Alexandra Măceșanu

04.08.2019 | 17:20
Ce au găsit anchetatorii în curtea lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: digi24.ro

Postul de televiziune România TV a prezentat imagini needitate cu butoiul în care Gheorghe Dincă a declarat că a ars-o pe Alexandra Măceșanu. Criminalul din Caracal le-a spus anchetatorilor că a pus-o pe adolescenta de 15 ani în picioare și a ars-o cu ulei.

Imagini incredibile cu butoiul în care se presupune că Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra

Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor despre modul în care a omorât-o pe Alexandra Măceșanu. Inițial, criminalul din Caracal a declarat că a tranșat-o și că i-a ars cadavrul cu acid sulfuric. Apoi a mai declarat că ar fi aruncat-o în Olt. Ulterior, a spus că a aruncat-o în Dunăre, dar anchetatorii nu au găsit trupul neînsuflețit al fetei nici până la această oră. În urmă cu câteva zile avocatul lui Dincă a declarat că ar fi ars-o pe Alexandra în ulei.

Imagini cu butoiul în care Dincă a spus că a așezat-o pe Alexandra Măceșanu în picioare și a ars-o cu ulei au apărut astăzi la un post de televiziune. Din imaginile neediate se poate observa foarte clar că pe nisip, în locul unde a stat butoiul au rămas urmele tălpilor. Acum anchetatorii trebuie să afle dacă coincid cu măsura pe care o purta Alexandra.

Acesta este butoiul în care Dincă a ars-o pe Alexandra
Primele imagini cu butoiul în care Dincă a ars-o pe Alexandra. Sursa foto: captură România TV

Mai mulți foști polițiști și fostul șef INML nu cred declarațiile lui Gheorghe Dincă

Fostul director al INML Vladimir Beliș spune că Gheorghe Dincă îi minte pe anchetatorii care se ocupă de cazul de la Caracal. În plus, Vladimir Beliș este de părere că anchetatorii ar trebui să nu ia de bune declarațiile criminalului care i-a indus în eroare de la bun început. Nici Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu nu crede varianta incinerării în butoi și spune că va face o contraexpertiză în străinătate.

Alexandru Cumpănașu nu contestă raportul INML în privința testului ADN, dar spune că vrea să se agațe de orice mică speranță că nepoata sa este încă în viață. Unchiul Alexandrei Măceșanu a venit ieri în platoul unei televiziuni cu un martor-cheie care a declarat că Dincă face parte dintr-o rețea de prostituție.