Life

Imagini nemaidifuzate cu Denisa Răducu, la aproape 3 ani de la moartea cântăreței – Video

04.06.2020 | 12:33
Imagini nemaidifuzate cu Denisa Raducu la aproape 3 ani de la moartea cantaretei  Video
Denisa Răducu, alături de Ticy. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

În iulie se împlinesc 3 ani de la moartea cântăreței Denisa Răducu, iar acum au apărut imagini pe care nu le-a mai văzut nimeni cu regretata manelistă și chiar o melodie în premieră, postmortem.

Denisa Răducu, din nou pe Youtube

Denisa Manelista a înregistrat o melodie cu Ticy înainte să moară, pentru care a filmat și un videoclip. Piesa a fost bine ținută la sertar și lansată abia acum, la aproape trei ani de la decesul artistei.

ADVERTISEMENT

Ticy a decis să folosească înregistrări vechi, din studio, cu Denisa Răducu, aducând un omagiu fetei cu voce de aur plânsă de o țară întreagă în urmă cu trei ani.

Fanii manelistei au reacționat pozitiv la imaginile pe care le-a făcut publice Ticy și și-au exprimat aprecierea pentru acest gest frumos în mediul online.

ADVERTISEMENT

Artista, uitată de colegii de breaslă

„Mă uit la Ticy și văd cât respect are pentru Denisa! Îmbrăcat în negru, ca semn de doliu! Mă doare să îl vad singur, iar Denisa să nu participe alături de el cum făcea candva! Dumnezeu să te ierte, suflet frumos”, este unul din comentariile scrise de un fan.

„O poveste”, este melodia care i-a cucerit pe fanii fetei, lansată acum o lună.

Cumnatul Denisei Răducu și-a exprimat dezamăgirea în urmă cu ceva timp pentru că manelista a fost uitată de colegii de breaslă, asta înainte să afle de surpriza pregătită de Ticy.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc că, pe când era Denisa bolnavă și noi eram disperați, apăreau la televizor tot felul de cântărețe, o vizitau la spital și apoi povesteau totul când vedeau un microfon… Acum, ce să vezi? Niciuna nu a dat un mesaj, un telefon, un share, ceva, care să amintească că Denisa Manelista, Denisa Răducu cum o chema de fapt pe ea, a murit…”, a mărturisit cumnatul Denisei Manelista pentru wowbiz.ro.

„Și că pe 13 decembrie ar fi împlinit 30 de ani. Pe vremea aceea, când Denisa abia se mai putea ține pe picioare, ziceau că sunt purtătoarele ei de cuvânt, acum… liniște totală. Nu vreau să spun mai multe, dar… se știu ele, că sunt cunoscute, mi-au demonstrat că au profitat doar de ce i s-a întâmplat Denisei”, a mai declarat bărbatul.

ADVERTISEMENT
Tags: