Life

Imagini nemaivăzute de la căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc! Tenismena le-a făcut publice, la două luni de la eveniment

Tenismena Simona Halep a publicat imagini noi de la căsătoria cu Toni Iuruc, spre marea bucurie a fanilor. Foc de artificii, dans, veselie și mult bun gust.
15.11.2021 | 14:31
Imagini nemaivazute de la casatoria Simonei Halep cu Toni Iuruc Tenismena lea facut publice la doua luni de la eveniment
În 15 septembrie 2021 Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La două luni de la fericitul eveniment, Simona Halep a publicat pe pagina sa de Instagram imagini superbe, care ne arată o nuntă deosebită și emoționantă.

Căsătoria, o zi importantă pentru orice cuplu care decide să facă marele pas,  a fost în cazul Simonei Halep marcată de emoții, mult dans, artiști celebri, veselie și mult bun gust.  Tenismena Simona Halep a purtat, la data de 15 septembrie, ziua în care și-a unit destinul cu cel al omului de afaceri Toni Iuruc, o rochie ce i-a pus în evidență corpul și a avut o coafură simplă, dar care i-a oferit un aer sofisticat. Evenimentul s-a petrecut într-un decor de basm, la malul mării, în una dintre cele mai luxoase locații din Constanța.

ADVERTISEMENT

Imagini nemaivăzute de la căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc!

Nu a lipsit nici focul de artificii, ce a încununat ziua cea mare, zi pe care și-o vor aminti cu emoții, o viață.  Spectacolul de artificii de la căsătoria Simonei Halep a fost cu siguranță un moment ce a oferit unicitate nunții prin emoția momentului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep a publicat imagini noi de la căsătoria cu Toni Iuruc, la două luni de la eveniment

Plină de energie, mereu pe ringul de dans, Simona Halep a avut invitati la microfon foarte cunoscuți, ce au întreținut atmosfera, printre care Dan Bittman și Loredana Groza. Cu astfel de voci celebre, ringul a fost mereu plin iar mirii încântați de atmosfera aparte.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Neobosită și veselă, Simona Halep a dansat, a admirat focul de artificii, a stat la brațul soțului său, Toni Iuruc admirând momentele speciale.

La scurt timp după publicarea noilor imagini, reacțiile fanilor nu au întarziat să apară.

“La mulți ani! Să fțti sănătoși și să vă iubiți până la adânci bătraneți!”, “ Sunteți superbi! Fericire și sănătate”, “Wow! Superb!”, “Simona! Ne-ai emoționat! Ai fost superbă! Casă de piatră și multă fericire!”, au fost doar cateva dintre reacțiile fanilor.

ADVERTISEMENT

Foc de artificii, mult dans și invitați celebri, într-o locație premium

Fie că vorbim de piese lente, blues, vals sau de melodii foarte ritmate, tenismena a fost prezentă pe ringul de dans pentru a se bucura de acestea. A dansat alături de invitați și s-a bucurat de ziua specială.

Așa cum se poate observat, încă o dată, în noile imagini făcute publice la două luni de la căsătorie, Simona Halep și soțul au avut parte de clipe deosebite, de o ceremonie de basm și de o încununare a poveștii lor de dragoste ca în filme, într-o locație premium, cu invitați de elită,

ADVERTISEMENT