News

Imaginile de la Caracal care nu au ajuns la anchetatori: „Poliția ar trebui să refacă traseul” lui Gheorghe Dincă

04.08.2019 | 14:05
Imaginile de la Caracal care nu au ajuns la anchetatori Politia ar trebui sa refaca traseul lui Gheorghe Dinca

Au apărut noi imagini de la Caracal, de pe camerele de supraveghere. Jurnalistul Ovidiu Zară a postat două filmulețe care, susține el, nu ar fi ajuns până acum la anchetatori. În cele două clipuri apărute pe pagina sa de Facebook apar mașina lui Dincă și un alt autoturism care nu a fost urmărit, dar trezește suspiciuni.

Noi imagini în cazul Caracal, de pe camerele de supraveghere din oraș

Imaginile sunt din 25 iulie 2019 de la ora 08:30 dimineața. Primul autoturism care apare pe înregistrări este al lui Gheorghe Dincă, suspect pentru uciderea Alexandrei Măceșanu, un Renault Megane. Al doilea autovehicul este un Audi A6, care plecase de pe strada Decebal, arteră paralelă cu strada Craiovei, unde locuiește Dincă.

Ovidiu Zară spune că de pe strada Decebal poți ajunge ușor la casa lui Dincă, prin spate, iar această pistă nu a fost luată în calcul de anchetatori. Jurnalistul de investigații spune că Poliția din Caracal ar trebui să refacă traseul lui Gheorghe Dincă și să revadă drumul și orele parcurse de cele două mașini argintii din acest dosar.

Gepostet von Zara Ovidiu am Samstag, 3. August 2019

Suspiciunile se înmulțesc

Ziaristul spune că mai există alte 5 locuri din Caracal dotate cu camere video, iar înregistrările din acele zone ar putea oferi elemente noi în acest caz. „Cel de-al doilea autoturism (Audi A6), plecase de pe strada Decebal (strada paralelă cu str. Craiovei, unde are mai are o ieșire prin spate casa lui Dincă)”, a scris Zară pe Facebook.

„Cred că Poliția ar trebui să refacă traseul celor două autoturisme argintii și să observe dacă nu cumva cel de-al doilea autoturism s-a mai intersectat prin Caracal, Slatina sau Craiova cu cel al lui Dincă. De subliniat că aceste imagini nu au fost văzute niciodată de către anchetatori, pentru că nu au cerut înregistrările. Mai există alte 4-5 locații dotate cu camere video cărora procurorii nu le-au trecut pragul”, a completat jurnalistul.