News

Imagini noi din casa lui Gheorghe Dincă. Cum arată acum încăperile groazei, în care au fost ținute Alexandra și Luiza. Video

O echipă de jurnaliști a pătruns în casa lui Gheorghe Dincă, la 3 ani de la momentul în care acesta a răpit-o pe Luiza Melencu. Imaginile par desprinse din filmele horror.
16.04.2022 | 22:30
Imagini noi din casa lui Gheorghe Dinca Cum arata acum incaperile groazei in care au fost tinute Alexandra si Luiza Video
ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă o răpea pe Luiza Melencu, o tânără de 17 ani din comuna doljeană Radomir, exact acum 3 ani. A fost momentul în care a început unul din cele mai negre episoade din istoria recentă a criminalității din România. După Luiza a urmat și Alexandra Măceșanu, iar cele două fete au sfârșit, spun anchetatorii, ucise și mutilate, trupurile lor fiind arse într-un cazan.

Imagini horror: Cum arată casa lui Gheorghe Dincă acum

La 3 ani de la acel moment, o echipă de jurnaliști de la publicația Cotidianul a pătruns în casa groazei de la Caracal. ”Monstrul” Gheorghe Dincă a fost ridicat chiar din curtea casei, după ce polițiștii au ajuns aici.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au ridicat de aici tone de fier vechi, însă chiar și așa, în imagini se văd în continuare obiecte abandonate, atât în exterior cât și în interiorul imobilului.

Nimeni nu a mai trecut pe aici, după plecarea polițiștilor, cu excepția momentului în care Dincă a fost adus aici pentru reconstituire. Familia presupusului criminal a refuzat să mai intre în casă și a abandonat-o, așa cum a făcut-o, cu ani în urmă, și cu proprietarul imobilului.

ADVERTISEMENT

Casa groazei, abandonată din 2019

În prezent, curtea casei lui Gheorghe Dincă este invadată de plante care au crescut haotic, iar camerele arată exact ca în filmele horror.

Priveliștea este de-a dreptul înfricoșătoare, spun reporterii care au realizat filmarea, deși au trecut trei ani de la momentul în care Dincă le-a violat și le-a ucis pe fete.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă a cerut arest la domiciliu

Gheorghe Dincă este, în acest moment, închis în penitenciarul Craiova, acolo unde își așteaptă verdictul în procesul de omor în care este acuzat. El a făcut mai multe cereri, prin intermediul avocatului său, să fie lăsat în arest la domiciliu, însă toate i-au fost respinse.

Judecătorii au argumentat că o eliberare din închisoare ar fi considerată o înfrângere a justiției, în condițiile în care Dincă este văzut ca un veritabil monstru de opinia publică.

ADVERTISEMENT

În același dosar a fost inculpat și vecinul lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipțeanu, despre care anchetatorii spun că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de cel care o răpise.

ADVERTISEMENT