Simona Halep

Imagini nud cu adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal

12.08.2018 | 13:52
Imagini nud cu adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal
ADVERTISEMENT

Simona Halep – Sloane Stephens este finala Rogers Cup 2018. Imagini nud cu adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal au devenit disponibile pe internet grație pictorialului realizat de americancă în celebra publicație Sports Illustrated. 

Sloane Stephens, care în prezent are o relație cu fotbalistul Jozy Altidore, a dovedit că nu are inhibiții în fața camerelor de filmat, iar fanii săi au fost încântați de rezultate.

Vezi imaginile în galeria foto de sus!

Imagini nud cu adversara Simonei Halep din finala WTA Montreal

Pictorialul a fost realizat în luna februarie a acestui an. Stephens, în vârstă de 25 de ani, s-a mai întâlnit cu Simona Halep și în finala Roland Garros 2018. Sportiva noastră a câștigat în premieră turneul de Mare Șlem după un ultim act decis în trei seturi.

La 25 de ani, Sloane Stpehens e considerată încă un star în plină ascensiune, mai ales prin pasul făcut anul trecut la US Open, turneu pe care a reușit să-l câștige Puțin știu însă drama prin care a trecut americanca în urmă cu 9 ani, pe vremea când avea doar 16 ani. În timp ce se afla la US Open, unde participa la turneul de junioare, Sloane a primit o veste cumplită: tatăl ei murise în urma unui accident rutier.

Sportiva americană a ajuns în cele din urmă la înmormântarea părintelui său, dar ulterior a fost eliminată rapid de la US Open, pierzând în turul al treilea în trei seturi în fața Janei Cepelova, scor 6-4, 1-6, 0-6. Mama jucătoarei, Sybil, povestea că Sloane “a plâns timp de o oră şi jumătate, iar apoi a cerut sute de mingi să le lovească la perete. Doar asta a făcut timp de câteva ore”.

Drum fără hopuri la Rogers Cup

Sloane Stephens s-a calificat fără emoții în finala Rogers Cup 2018. În primul tur a trecut de canadianca Francois Abanda, scor 6-0, 6-2. A urmat apoi o nouă victorie lejeră în fața ibericei Carla Suarez Navarro, jucătoare venită din calificări. A fost 6-2, 7-5 pentru Stephens. În sferturile de finală, americanca a trecut de letona Anastasija Sevastova cu un dublu 6-2. În semifinale a venit rândul Elinei Svitolina să piardă clar în fața lui Sloane, scor 3-6, 3-6.

Sloane Stephens a vorbit şi despre faptul că a intrat în acest an în Top 10, lucru pe care îl avea în plan de foarte mult timp. ”Sunt foarte încântată. Este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna. Cred că e nevoie de foarte mult timp pentru a ajunge acolo, doar pentru a fi în primele 10, pentru că ajunsesem pe locul 11 şi chiar mă plictisisem să mi se tot spună că cel mai sus am ajuns în carieră pe 11”, a spus Stephens, care în prezent a urcat până pe locul 3 în ierarhia WTA. Nu o poate devansa pe Simona Halep însă, chiar dacă o va învinge în finala WTA Montreal.