News

Imagini pline de durere cu familia Luizei Melencu din locuința criminalului. FOTO

29.07.2019 | 18:26
Imagini pline de durere cu familia Luizei Melencu din locuinta criminalului FOTO

Familia Luizei Melencu, tânăra de 18 ani pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, după ce a a abuzat-o sexual, a venit din nou la poarta casei unde fiica lor și-a găsit sfârșitul. Mama Luizei, dar și bunicul și sora ei au vrut să-l vadă pe criminalul din Caracal, poate să-i ceară explicații.

Familia Luizei Melencu, din nou la poarta lui Gheorghe Dincă

Aceștia au fost luați însă din mulțime de către jandarmi și nu au apucat nici măcar să-l vadă pe Dincă. Mama, sora și bunicul fetei au aprins lumânări la poarta casei lui Gheorghe Dincă și s-au rugat pentru sufletul fetei lor, dar și pentru cel al Alexandrei Măceșanu.

Bunicul Luizei a izbucnit în plâns în fața camerelor de luat vederi, la fel ca și mama și sora acesteia. Oamenii au fost scoși de jandarmi din mulțime, în așteptarea dubei Poliție care să-l aducă pe Dincă la reconstituire. Cel mai probabil, autoritățile au dorit să evite o confruntare cu acesta.

Familia Luizei Melencu din nou la poarta lui Gheorghe Dincă
Familia Luizei Melencu din nou la poarta lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: libertatea.ro

Procurorul nu o căuta pe Luiza, ci o punea la detectorul de minciuni pe mama fetei

Criminalul Gheorghe Dincă a fost dus de procurorii DIICOT la reconstituire, apoi au plecat spre Corabia, unde, probabil, criminalul a aruncat cadavrele fetelor ucise. Acesta a spus că a aruncat rămășițele celor două fete în rîul Olt, chiar la vărsare în Dunăre.

Familia Luizei Melencu a făcut dezvăluiri șocante din timpul anchetei, când fiica lor era dispărută. Mama fetei a spus că a fost umilită de procurorul care ar fi trebuit să se ocupe de caz. Acesta se pare că nu sa ocupat deloc de dispariția fetei, care a avut loc în urmă cu patru luni.

Procurorul a avut altă ocupație în acest timp. A vrut să se convingă de faptul că fata chiar este dispărută, așa că a dus-o pe mama și pe bunicul fetei la detectorul de minciuni, la Târgu Jiu, la 170 de kilometri depărtare! Mai mult, procurorul a spus că bunicul Luizei a căzut testul!