News

Imagini rare cu Andreea Marin alături de sora ei. Cât de mult îi seamănă vedetei. FOTO

08.08.2019 | 18:53
Andreea Marin a postat pe contul de Instagram o poză alături de sora sa. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Marin a postat pe o rețea de socializare o fotografie rară cu sora sa Cristina Chiser. Ocazia a fost una deosebită, vedeta de televiziune urându-i ”La mulți ani”” cu ocazie zilei de naștere a Cristinei.

Andreea Marin are o soră care îi seamănă foarte mult

Andreea Marin și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie în care apare alături de sora sa. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Surprize-surprize” a postat această fotografie rară cu o ocazie specială. „La mulți ani, surioara mea dragă! ?”, a scris Andreea Marin pe contul de Instagram. Internauții i-au transmis Cristinei urări și felicitări cu ocazia zilei de naștere. VEZI GALERIE FOTO

Vedeta și sora sa au aceleași trăsături și seamănă foarte mult. Cristina Chiser are ochi albaștri și același zâmbet molipsitor ca al surorii sale celebre. Cristina a deținut un restaurant și a lucrat în mai multe domenii printre care se numără și o firmă de consultanță în afaceri.

Andreea Marin si Cristina Chiser, fotografie rară
Andreea Marin si Cristina Chiser, fotografie rară. Ce i-a transmis Andreea surorii sale. Sursa foto: Instagram.com

Ce spune Andreea Marin despre relația cu sora ei Cristina Chiser

„Odinioară, eram două surori ce își petreceau timpul liber împreună „ca fetele” și se bucurau să împărtășească orice noutate sau curiozitate. Peste timp, am devenit mămici și astăzi ieșim cu fetele noastre, ce au aceeași diferență de vârstă ca și noi, retrăind parcă propria copilărie când le priveam așa cum sunt, vesele, pline de energie, de întrebări și ghidușii. (…)”, a declarat Andreea Marin, potrivit protv.ro.

Andreea Marin și sora sa Cristina Chiser au copii care au aceeași diferență de vârstă ca și ele. „Noi am rămas însărcinate aproape în același timp, pentru că între primii noștri copii, Violeta și Luca, băiețelul cel mare al Cristinei, este o diferență de 5 luni”, a declarat în urmă cu câțiva ani Andreea pentru adpm.ro.

Zâna surprizelor are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale despre care spune că își crește copiii alături de soțul ei fără a depinde prea mult de bunici.