Life

Imagini rare cu copiii lui Florin Piersic Jr. Are un băiat și o fată cu două femei diferite

Imagini inedite cu cei doi copiii ai lui Florin Piersic Jr.
12.06.2021 | 20:05
Imagini rare cu copiii lui Florin Piersic Jr Are un baiat si o fata cu doua femei diferite
Imagini rare cu copiii lui Florin Piersic Jr. Are un băiat și o fată cu două femei diferite. Sursa foto: Inquam/Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr. este destul de discret atunci când vine vorba despre familia sa. Postează rar imagini cu cei doi copii pe care îi are, un băiețel și o fetiță.

Sonia Piersic a împlinit de curând 15 ani, în timp ce fiul cel mic Sasha are cinci ani.

Imagini rare cu copiii lui Florin Piersic Jr.

Fiul celebrului actor, Florin Piersic, are doi copiii cu două femei diferite. Sunt foarte rare momentele când actorul postează imagini cu familia sa, chiar dacă se mândrește cu cei doi moștenitori pe care îi are.

ADVERTISEMENT

Sonia, fetița cea mare este rodul iubirii dintre Florin Piersic Jr. și partenera sa de scenă, Dorina Chiriac. Cei doi au avut o relație de aproape 4 ani. De curând fetița a împlinit 15 ani, iar cu această ocazie actorul a postat un mesaj pentru micuță însoțit de o fotografie.

“Sonia Piersic împlinește azi 15 ani. Tot ce pot să spun în apărarea mea este că, prin comparație cu mine, Sonia chiar ȘTIE să deseneze. Cam genial, așa. te iubește tactule”, a scris pe Facebook, Florin Piersic Jr.

ADVERTISEMENT
Sonia Piersic
Fiica lui Florin Piersic

Cine este mama băiatului lui Florin Piersic Jr.

În prezent actorul trăiește o poveste de dragoste alături de Andreea Cipcă. Aceasta este cu 15 ani mai mică decât fiul lui Florin Piersic și este de profesie jurnalist.

În 2015 cei doi s-au despărțit pentru o perioadă, dar apoi au decis să se împace.

Andreea Cipcă i-a dăruit în urmă cu cinci ani un băiețel, Sasha. De-a lungul timpului Florin Piersic Jr. a postat mai multe fotografii cu fiul său în mai diferite ipostaze. Acasă, la grădiniță sau din vacanțe pe care fanii le-au apreciat.

ADVERTISEMENT
Fiul lui Florin Piersic
Fiul lui Florin Piersic Jr.

Fiul lui Florin Piersic a vorbit extrem de rar despre familia sa sau despre cei doi copii ai săi.

“Despre problemele mele. Nu trebuie să intereseze pe nimeni. E un teritoriu meschin, în care numai eu am acces. Orice-ar fi de rezolvat aici, doar eu pot rezolva.

Pe mine mă interesează locul în care ne putem întâlni cu toții și unde putem lega punți între noi. Teatrul e cel mai bun exemplu“, declara în urmă cu ceva vreme Florin Piersic JR, pentru Șapte Seri.

ADVERTISEMENT
Tags: