Life

Imagini rare cu Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Micuța a împlinit un an

Noi fotografii cu Lilibet Diana, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, făcute publice de Ducii de Sussex. Micuța a împlinit un an și a fost sărbătorită în cadrul unei petreceri restrânse.
07.06.2022 | 11:54
Imagini rare cu Lilibet fiica Printului Harry si a lui Meghan Markle Micuta a implinit un an
Lilibet Diana a împlinit 1 an. Foto: Instagram/ Misan Harriman
ADVERTISEMENT

Lilibet Diana se află în prima sa călătorie în UK, alături de părinții săi, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Micuța a împlinit un an, ocazie cu care a fost sărbătorită într-o petrecere restrânsă în aer liber. Ducii de Sussex au făcut publice imagini de la eveniment.

Fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle a împlinit un an. Imagini adorabile cu Lilibet Diana

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit prima zi de naștere a mezinei lor, Lilibet Diana, în Marea Britanie. Aceștia au călătorit un UK cu ocazia Jubileului de Platină, fiind și pentru prima dată când Regina a cunoscut-o pe nepoata sa.

ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex și-au invitat familia și prietenii la o petrecere restrânsă, organizată în curtea Castelului Windsor, pe 4 iunie.

Meghan și Harry și-au dat acordul pentru ca imaginile cu micuța Lili, așa cum este ea alintată de apropiați, să fie făcute publice de fotograful Misan Harriman, un apropiat al cuplului.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Misan Harriman (@misanharriman)

„A fost un privilegiu să sărbătoresc prima zi de naștere a lui Lilibet alături de familia mea și a ei!”, a scris fotograful pe Instagram.

În una din fotografii, Lilibet stă pe iarbă și zâmbește larg. Se poate observa faptul că micuța a moștenit de la tatăl său părul roșcat.

ADVERTISEMENT

Oamenii din întreaga lumea au făcut donații în onoarea fiicei Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan au fost uimiți să afle că oameni din întreaga lume au făcut donații în valoare de peste 100.000 de dolari către World Central Kitchen, în onoarea lui Lilibet, notează tmz.com. 

Un detaliu observat de mulți este acela ca Archie, primul născut al Ducilor de Sussex, a fost rar văzut de când părinții săi au renunțat la atribuțiile regale. Micuțul nu apare nici în fotografiile realizate la ziua surorii sale.

ADVERTISEMENT

Totodată, Page Six  a dezvăluit că Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor au fost invitați la petrecerea de ziua lui Lilibet, dar nu au putut participa, fiind ocupați cu Jubileul de Platină al Reginei.

 

ADVERTISEMENT