Life

Imagini rare cu mama lui Culiță Sterp din tinerețe. Ce a îndurat Geta în căsnicia ei de dragul copiilor

Mama lui Culiță Sterp a vorbit despre unul din episoadele neplăcute din căsnicia ei, dezvăluind și câteva fotografii cu ea, din tinerețe.
08.11.2021 | 13:35
Imagini rare cu mama lui Culita Sterp din tinerete Ce a indurat Geta in casnicia ei de dragul copiilor
Mama lui Culiță Sterp n-a avut o căsnicie ușoară. Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Mama Geta, așa cum o știe toată lumea pe cea care i-a dat viață lui Culiță Sterp, a vorbit în vlogul fetei sale, Getuța, despre unul din episoadele neplăcute prin care a trecut din cauza soțului ei.

Fiica Getei le-a prezentat internauților imagini nemaivăzute din albumul mamei sale. Fanii lui Culiță Sterp au avut ocazia să o vadă pentru prima oară pe mama lui tânără. Femeia a păstrat câteva poze din vremea când nu o știa nimeni.

ADVERTISEMENT

Getuța a vorbit la superlativ despre mama ei în timp ce arăta imaginile. Nu s-a oprit din a o lăuda pentru câte lucruri a îndurat de dragul copiilor. De asemenea, a remarcat cât de frumoasă era în tinerețe.

Imagini cu mama lui Culiță Sterp tânără

În timp ce mama Geta pregătea o ciorbă de găină, aceasta povestea cum era ținută din scurt de Culiță senior, tatăl celor patru copii pe care i-a crescut cu greu.

ADVERTISEMENT

Șefa familiei Sterp i-a mărturisit fiicei sale că tatăl ei nu o lăsa să se aranjeze deloc. Bărbatul era dur și extrem de gelos. La un moment dat, și-a cumpărat un costum frumos cu care trebuia să meargă la nuntă.

Soțul doamnei Geta i-a ars un costum la care ținea foarte mult

Geta a povestit extrem de entuziasmată despre hainele respective, după care tânjește chiar și azi. I-a arătat hainele fostului partener, dar n-a ieșit deloc bine. În loc să îi spună cât de frumoasă e, tatăl lui Culiță a reacționat dur. Mama lui Culiță a declarat că soțul ei nu o lăsa să poarte pantofi cu toc. Când i-a văzut costumul, care nu era mulat sau cu vreo tentă de vulgaritate, i-a dat foc.

ADVERTISEMENT

Getuței nu i-a venit să creadă că tatăl ei a făcut asta. Tânăra a spus că ea în locul ei nu ar fi acceptat acest lucru. Evident, erau alte vremuri, iar femeia nu a putut face altceva decât să lase după bărbatul ei până când s-a umplut paharul de tot și cei doi s-au despărțit definitiv.

Copiii sunt alături de mamă de când erau mici, însă uneori își vizitează și tatăl, care stă la câțiva kilometri de ei. Recent, cu ocazia botezului băiatului lui Culiță Sterp, cântărețul și-a invitat tatăl la eveniment, postând chiar și un videoclip cu întâlnirea emoționantă a bătrânului cu nepoțelul său.

ADVERTISEMENT

Mama Geta a povestit în repetate rânduri că ea a fost cea care a tras cel mai mult pentru creșterea copiilor, fapt pentru care toți cei patru îi sunt recunoscători azi și o venerează.

ADVERTISEMENT
Tags: