Life

Imagini rare cu soția lui Gigi Becali. Unde a fost surprinsă alături de Maria, unica nepoțică din familia milionarului

25.03.2021 | 18:18
Imagini rare cu sotia lui Gigi Becali Unde a fost surprinsa alaturi de Maria unica nepotica din familia milionarului
Imagini rare cu soția lui Gigi Becali. Unde a fost surprinsă alături de Maria, unica nepoțică din familia milionarului. Sursa foto: bzi.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali se poate lăuda cu o familie frumoasă, iar cea mai tânără membră a împlinit nouă luni de curând și va fi moștenitoarea averii milionarului din Pipera, unica nepoțică a familiei. 

Luminița, soția afaceristului, a fost suprinsă la o plimbare prin parc împreună cu fiica și nepoata ei, în ciuda temperaturilor neobișnuit de reci care au fost zilele trecute în țară.

ADVERTISEMENT

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit cu Mihai Theodor Mincu în toamna lui 2019 și au avut o nuntă mare și elegantă, cu sute de invitați, iar în vara anului trecut s-a născut primul lor copil.

Imagini rare cu soția lui Gigi Becali. Unde a fost surprinsă alături de Maria, unica nepoțică din familia milionarului

Maria este unica nepoată a lui Gigi Becali, iar nașterea ei a fost primită cu mult entuziasm de către afacerist. Mândru de faptul că a devenit bunic pentru prima datăm afaceristul i-a făcut deja un cont bancar micuței și s-a asigurat că primește o sumă destul de mare.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Luminița Becali și fiica ei, Teodora, au fost surprinse într-un parc din Capitală în timp ce o plimbau pe Maria cu căruciorul. Acestrea au încercat să nu iasă în evidență și tocmai de aceea nu au folosit o limuniză pentru a ajunge în parc.

Cele două femei au plimbat-o pe cea mică și s-au asigurat că frigul de afară nu o afectează, astfel că au ales să  îmbrace gros, din moment ce temperaturile de afară nu erau tocmai de primăvară. Luminița Becali și Teodora au părut destul de relaxate și au schimbat câteva vorbe în timpul plimbării, după cum au surprins fotoreporterii din echipa Click.

ADVERTISEMENT

După ce s-au bucurat de ieșirea în parc, cele două femei au luat-o pe micuța Maria și au mers către o mașină obișnuită, cât mai discretă.

Gigi Becali și soția lui își construiesc biserică

Gigi și Luminița Becali își construiesc o biserică în cartierul Pipera, aproape de locuința lor, iar afaceristul a insistat ca lucrările să se desfășoare și în timpul pandemiei, pentru ca totul să fie gata anul acesta. DâIdeea a venit după ce a fost după gratii, dar și după ce echipa sa de fotbal a învins meciul cu Galatasaray în 2008.

ADVERTISEMENT

„Este un proiect la care m-am gândit înainte de meciul cu Galatasaray. I-am făgăduit lui Dumnezeu încă de atunci că, dacă noi îi vom elimina pe turci, eu voi face o biserică”, povestea Gigi Beali pentru prosport.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: