News

Imagini răvășitoare. Patronul ASOS și-a înmormântat cei 3 copii uciși în atacurile teroriste din Sri Lanka. FOTO

05.05.2019 | 14:16
Imagini răvășitoare. Patronul ASOS și-a înmormântat cei 3 copii uciși în atacurile teroriste din Sri Lanka. Sursă foto: dailymail.co.uk

Patronul ASOS și-a înmormântat cei 3 copii uciși în atacurile teroriste care au avut loc duminică, în ziua de Paști, în Sri Lanka. Omul de afaceri Anders Holch Povlsen a fost văzut sfâșiat de durere, alături de soția sa, Anne, și fiica lui, Astrid, ducând sicriele acoperite de flori ale celor trei copii ai lor, Alfred, Alma și Agnes.

Patronul ASOS și-a înmormântat cei 3 copii uciși în atacurile teroriste care au avut loc de Paști în Sri Lanka

Cei trei abia au ieșit pe picioare din Catedrala din Aarhus, Danemarca, unde a avut loc slujba. Astrid a fost văzută cum se plimba cu părinții săi spre una dintre aranjamentele cu baloane, dorind să taie unul dintre buchete. La funerarii au fost prezenți membri ai familiei regale daneze și prim-ministrul țării, Lars Lokke Rasmussen. La slujba de pomenire de săptămâna trecută, în amintirea oamenilor care și-au pierdut viața în bombardamentul de Paști, Povlsen a descris pierderea tuturor oamenilor drept ”absolut de neînțeles”, dar a mulțmit familiei, vecinilor și prietenilor din orașul danez Brande pentru dragostea și sprijinul lor și a subliniat că vor trece împreună peste această tragedie.

În ziua nefastă, el a rămas împreună cu familia sa la hotelul Shangri-La din capitala Sri Lanka, Colombo, când a fost lovit de bombardamentele sinucigașe Zahran Hashim. Potrivit dailymail.co.uk, fiul său Alfred și cele două fiice Alma și Agnes au fost uciși în explozie, în timp ce a treia, Astrid, a supraviețuit. De asemenea, se crede că și el a fost rănit în atac, deși încă nu este clar cât de grav.

Imagini răvășitoare. Patronul ASOS și-a înmormântat cei 3 copii uciși în atacurile teroriste din Sri Lanka. FOTO
Imagine de la înmormântarea copiilor
Sursă foto: dailymail.co.uk

”Pierderea copiilor este complet de neînțeles”

Presupunerea vine în urma declarației ambasadorului Danemarcei în India, Peten Taksøe-Jensen, care a dezvăluit că un membru al familiei a fost rănit, dar a fost eliberat și s-a întors acasă. Despre pierdere a vorbit și pastorul Arne Holst-Larsen. „Pierderea copiilor noștri iubiți, Alma, Agnes și Alfred, este complet de neînțeles. Cu mulți oameni minunați pe care îl avem în jurul nostru, prieteni apropiați, colegi talentați și familia noastră iubitoare, vom fi alături de familia îndurerară”, a spus pastorul.