News

Imagini revoltătoare în Ilfov. Băiat de 13 ani, bătut și umilit de mai multe fete. Video

21.11.2020 | 14:25
Imagini revoltatoare in Ilfov Baiat de 13 ani batut si umilit de mai multe fete Video
Imagini revoltătoare în Ilfov. Băiat de 13 ani, bătut și umilit de mai multe fete. Sursa foto: captură Facebook. Colaj. Fanatik
ADVERTISEMENT

Un băiat de 13 ani a fost bătut și batjocorit de mai multe fete. Imaginile, care au fost filmate într-o locuință din județul Ilfov, au ajuns în mediul virtual.

În filmare se observă cum tânărul este pur și simplu umilit, înjurat și lovit fără milă. La această scenă șocantă asistă mai mulți copii care, în loc să intervină, se distrează pe seama băiatului bătut.

ADVERTISEMENT

Poliția s-a autosesizat din oficiu după ce imaginile au apărut în spațiului public și a deschis o anchetă. Până acum a fost identificată una dintre agresoare, ea având 11 ani.

Băiat de 13 ani, bătut și batjocorit de mai multe fete

La două luni distanță de la scenele șocante de la Târgu Jiu, acolo unde o fată de 13 ani era bătută crunt de alte minore, noi imagini similare au apărut în spațiul public, cu violențe între copii.

ADVERTISEMENT

Un copil de 13 ani a fost umilit și snopit în bătaie de mai multe fete. Scena a fost filmată într-o locuință din județul Ilfov. La ea asistă mai mulți copii care se distrează pe seama băiatului pălmuit.

”În urma imaginilor apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care rezultă faptul că față de un minor sunt exercitate acte de violență și amenințări de către alte două persoane”, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov transmite că polițiștii orașului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal, informează Mediafax.

ADVERTISEMENT

Una dintre agresoare, de 11 ani, a fost identificată

În acest moment au fost demarate cercetări pentru amenințare și lovire sau alte violente, urmărirea penală fiind supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Din primele date, se pare că polițiștii orașului Măgurele au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un băiat de 13 ani, precum și o fată de 11 ani, bănuită de săvârșirea faptelor sesizate.

ADVERTISEMENT

”În continuare, Polițiștii orașului Măgurele desfășoară activități specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-au desfășurat actele de violență, pentru luarea măsurilor legale, care se impun”, mai transmit polițiștii din Ilfov.

În septembrie, o scenă similară a avut loc în județul Gorj. O minoră de 13 ani din Târgu Jiu a fost bătută cu bestialitate de alte patru fete, în timp ce altcineva filma toată scena.

Și atunci, după ce imaginile au apărut în spațiul public, poliția s-a autosesizat, a deschis o anchetă penală și deja a adus la audieri două dintre minorele bătăușe.

ADVERTISEMENT
Tags: