News

Imagini revoltătoare într-o comună din Galați! Sute de oameni au sfidat autoritățile și au ieșit în stradă în noaptea de Înviere

19.04.2020 | 09:32
Imagini revoltatoare intro comuna din Galati Sute de oameni au sfidat autoritatile si au iesit in strada in noaptea de Inviere
ADVERTISEMENT

Imagini revoltătoare într-o comună din Galați! Sute de oameni au sfidat autoritățile și au ieșit în stradă în noaptea de Înviere. Vorbim despre o comunitate de romi care nu a ținut cont de pandemia de coronavirus.

Imagini revoltătoare într-o comună din Galați!

Oamenii s-au strâns cu sutele în jurul unei grămezi de cauciucuri căreia i-au dat foc. S-a întâmplat în Munteni, iar unul dintre ei a filmat totul și s-a lăudat pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Între timp, Poliţia s-a sesizat după apariţia imaginilor pe Facebook şi a intervenit. Oamenii legii nu au ezitat o clipă și au identificat deja 20 dintre participanți.

Sute de oameni au sfidat autoritățile și au ieșit în stradă în noaptea de Înviere

Toți aceștia se vor alege cu sancțiuni, conform Ordonanțelor Militare în vigoare. Vorbim despre amenzi serioase pe care participanții trebuie să le achite acum.

ADVERTISEMENT

Scandal a fost înainte de Înviere şi la Hunedoara. Poliţiştii au fost atacaţi cu pietre şi bolovani şi două autospeciale de Poliţie au fost avariate.

În urma acestui conflict, nu mai puțin de șapte persoane au fost duse la audieri. Totul a plecat după ce poliţiştii au vrut să conducă la secţie un bărbat recalcitrant.

ADVERTISEMENT

Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea asupra lui actele prevăzute de ordonanţele militare. În momentul în care au vrut să-l bage în maşină, în apărarea lui au sărit mai mulţi localnici.

Conform unor martori, bărbatul a scos inițial o boxă pe geam și a dat drumul muzicii la volum maxim. Mai mulți vecini s-au arătat deranjați de gestul acestuia.

ADVERTISEMENT

“Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 6 din municipiul Hunedoara, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie.

O parte dintre persoanele implicate în aceste incidente au fost reţinute şi conduse la sediul poliţiei, urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracţiunilor de ultraj tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, întrucât două dintre autospecialele de poliţie au fost avariate în cursul intervenţiei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

ADVERTISEMENT
Tags: