News

Imagini revoltătoare surprinse într-un tren CFR. Ce a făcut un grup de elevi ore întregi VIDEO

15.08.2019 | 14:57
Imagini revoltatoare surprinse intrun tren CFR Ce a facut un grup de elevi ore intregi VIDEO

Imagini revoltătoare surprinse într-un tren CFR, unde zeci de elevi au fost filmați în timp ce dormeau pe jos, prin compartimente, dar și pe holurile trenului, după ce au fost păcăliți de compania feroviară! Imaginile cu copiii care dorm pe jos s-au viralizat pe Internet.

150 de elevi au dormit pe jos într-un tren al CFR, după ce au fost păcăliți de compania feroviară

Copiii erau din Satu Mare și se întorceau dintr-o tabără. Au fost 150 de elevi car au participat la tabăra de la Costinești. Când au plecat la mare, totul a fost bine, însă la întoarcere au întâmpinat probleme serioase, potrivit presasm.ro. CFR le-a promis că vor avea parte de cușete de dormit, iar copiii au plătit pentru acest serviciu, însă compania feroviară s-a răzgândit între timp.

După ce că nu au mai beneficiat de cușetele de dorit, copiii s-au mai confruntat cu o problemă, în călătoria lor de peste 20 de ore. Mulți dintre ei au fost nevoiți să se ridice și să le dea locurile lor oamenilor care s-au urcat din București care ar fi avut locuri rezervate tocmai pe cele ocupate de elevi.

Compania CFR le-a promis copiilor cușete de dormit, însă s-a răzgândit

De parcă nu era de ajuns, pe lângă aglomerație au fost și temperaturi extrem de ridicate. Nici vorbă să poată deschide geamurile și tinerii au solicitat pornirea climatizării. Doborâți de căldură și oboseală, elevii și-au căutat prosoapele de plajă și s-au întins pe unde au găsit loc.

Cel mai deranjat de gestul copiilor înșelați de CFR a fost chiar unul dintre conductori, care s-a răstit la copii: „Cum vreți să trec pe aici? Vreți să zbor?”, le-ar fi spus acesta elevilor. Copiii și-au primit însă diferența de bani înapoi de la Căile Ferate Române.

Tags: