Sport

Imagini senzaționale cu Gigi Becali. A ieșit cu oile în Pipera și a blocat circulația. VIDEO

13.03.2020 | 19:04
Imagini senzationale cu Gigi Becali A iesit cu oile in Pipera si a blocat circulatia VIDEO
Imagini senzaționale cu Gigi Becali. A ieșit cu oile în Pipera și a blocat circulația. Captură foto: Facebook/Maria Ceaușilă
ADVERTISEMENT

Într-o perioadă în care fotbalul intern este întrerupt, Gigi Becali se ocupă de activitățile despre care a declarat în nenumărate rânduri că este foarte atras. În cursul zilei de vineri, șeful celor de la FCSB a fost filmat pe străzile din Pipera alături de o turmă de oi.

Gigi Becali a ieșit cu oile în Pipera și a blocat circulația

La doar un an distanță după ce bloca traficul în preajma locuinței sale, Gigi Becali s-a reîntors cu oile pe stradă! Patronul celor de la FCSB a ieșit, în cursul zilei de azi, 13 martie, cu oile prin Pipera

ADVERTISEMENT

Plăcerea lui Becali a fost coșmarul șoferilor, asta după ce oile patronului de la FCSB a i-a încurcat puțin pe cei din trafic. Omul de afaceri și-a exprimat de nenumărate ori pasiunea pentru oi, fapt pentru care nu ar renunța nicio clipă la ele.

Imaginile de vineri cu Gigi Becali au fost surprinse de Maria Ceauşilă, fiica fostului atacant Gheorghe Ceauşilă. Tânăra, care este angajată a Federaţiei Române de Fotbal, a postat pe contul personal de Facebook imagini cu patronul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

”Senzație! Astăzi, în București, Gigi Becali își conduce turma, în timp ce alții sunt duși cu turma. Indiferent de vreme sau de vremuri, profesioniștii își fac treaba la superlativ! Respect! Gigi Becali”, a scris Maria Ceaușilă pe contul de socializare.

👉🏻🐑❤️⚽️ Senzație! Astăzi, în București, Gigi Becali își conduce turma, în timp ce alții sunt duși cu turma. Indiferent de vreme sau de vremuri, profesioniștii își fac treaba la superlativ! Respect! 👏 #gigibecali

Posted by Maria Ceaușilă on Friday, March 13, 2020

Becali, despre ieșitul cu oile: ”Ăsta e sportul meu”

În 2019, după ce a fost surprins cu oile prin oraș, Gigi Becali declara că asta este o pasiune a sa de care nu se poate despărți.

ADVERTISEMENT

M-am dus și am stat o ora, două că îmi era dor să văd cum pasc și cu asta basta. Mâine mă duc și le mulg și asta e. Nu vând miei. Am 150. Cum la alții le place să facă sport ăsta e sportul meu să mă uit la oi cum pasc asta e hobby-ul meu.

”Laptele și brânza o dau cadou. Duc la cantonament și acasă fiecare poate să-și ia acasă. Nici nu-mi ajung. Am 100 de miei, dar dau cadou 300 de Paște. Știu să fac și brânză. Am secretul meu de brânză, fiecare brânzar are rețeta lui. Eu o am pe a mea.

ADVERTISEMENT

Eu țin post săptămâna asta. Nu mănânc deloc. Țin post negru, mănânc o data la ora 4, după care doar a doua zi de Paști pentru că noaptea de înviere stau în Biserică”, a spus Becali în urmă cu un an la România TV.

ADVERTISEMENT