Fotbal international

Imagini senzaționale cu Sinișa Mihajlovic, antrenorul Bolognei, după transplantul de măduvă. Aleargă și face abdomene. Video

07.05.2020 | 11:37
Imagini senzationale cu Sinisa Mihajlovic antrenorul Bolognei dupa transplantul de maduva Alearga si face abdomene Video
ADVERTISEMENT

Sârbul Sinișa Mihajlovic este un învingător indiscutabil. A reușit să câștige bătălia cu leucemia și acum a intrat în plin într-un program de pregătire ca pe vremea când se afla pe gazon.

Sinișa Mihajlovic a învins leucemia

Este o victorie uriașă a unui luptător prin definiție, a unui caracter extrem de puternic, care din clipa în care a aflat teribilul diagnostic nu s-a dat nici o clipă bătut și a început lupta pentru a câștiga meciul în fața morții.

ADVERTISEMENT

Sinișa Mihajlovic a fost surprins de camerele de luat vederi imediat după ce autoritățile italiene au permis reluarea pregătirilor pentru echipele din Serie A, alergând și făcând abdomene pe terenul de la centrul de antrenament al Bolognei, la Casteldebole. Vezi video AICI.

A făcut transplant medular în octombrie 2019

Doar lookul a la Kojak mai amintește de încercarea prin care a trecut fostul internațional sârb, pentru că privindu-l cât de lejer se antrenează nu s-ar putea spune niciodată că acest om tocmai a revenit după o leucemie.

ADVERTISEMENT

În octombrie 2019, după mai multe cure de chemio și radioterapie, Mihajlovic a fost supus unui transplant de măduvă osoasă, pe care l-a trecut foarte bine, pentru că exista riscul ca organismul lui să respingă procedura.

A stat pe bancă la unele meciuri de acasă chiar și când era internat

Pe toată durata tratamentului,Sinișa a rămas conectat sută la sută la problemele echipei și de câte ori a primit acceptul medicilor a venit și a stat pe bancă la meciuri de acasă.

ADVERTISEMENT

La Bologna, Mihajlovic este foarte iubit atât de jucători, cât și de public. După un succes în deplasare tot lotul Bolognei a mers la spital și i-a cântat și scandat numele sub ferestrele locației unde era internat sârbul, care a apărut imediat la geam.

Este foarte iubit de jucători și de suporteri

La meciurile la care a putut sta pe bancă, suporterii i-au făcut o primire de vis, un întreg stadion scandându-i numele și nu puține au fost bannerele de susținere afișate în tribune.

ADVERTISEMENT

Acum, Sinișa Mihajlovic a depășit momentul cel mai greu din viața sa și privește cu încredere înainte. Un înainte care înseamnă cât mai multe puncte cu Bologna în următoarele 12 etape din Serie A și, de ce nu, poate chiar un loc de Europa League.

ADVERTISEMENT