News

Imagini sfâșietoare de la locul accidentului! Un român a ars de viu în cabina TIR-ului

19.08.2020 | 15:41
Imagini sfasietoare de la locul accidentului Un roman a ars de viu in cabina TIRului
ADVERTISEMENT

Un șofer român și-a pierdut viața pe o autostradă din Germania, după ce cabina TIR-ului a luat foc, iar el nu a mai putut ieși. Autoritățile știu sigur că șoferul era român, însă nu l-au putut deocamdată identifica în mod exact, scrie observatornews.ro.

Accidentul rutier a avut loc marți după-amiază, în  jurul orei 15.15 pe autostrada 4 din Germania, în apropiere de Kerpen. Camionul s-a răsturnat pe asfalt și a luat foc.  Șoferul a ars în cabină, dar polițiștii nu l-au putut identifica.

ADVERTISEMENT

Identificarea exactă a șoferului este îngreunată de un incidente care a avut loc  cu câteva ore înainte de accident.

Nu se știe care șofer conducea TIR-ul

Poliția din Köln fusese informată de un martor că un șofer de camion se afla la o benzinărie din zona de odihnă Frechen-Nord și părea foarte beat

ADVERTISEMENT

În jurul orei 12:30, agenții de poliție au venit  la fața locului și l-au pus pe șoferul român să sufle în etilotest, acesta arătând o concentrație de alcool în sânge de 2,6‰. În aceste condiții, poliția germană i-a ridicat permisul șoferului de 56 de ani, l-a amendat și i-a  interzis să mai conducă.

Ofițerii au luat legătura cu șeful șoferului, ce conducea un camion înmatriculat în România, iar acesta a trasnmis că va trimite un alt șofer să conducă respectivul TIR, tot român.

ADVERTISEMENT

Trei ore mai târziu același  TIR s-a răsturnat pe autostradă și a luat foc, însă acum poliția încearcă să stabilească dacă șoferul este cel trimis să-l schimbe pe colegul său beat sau acesta din urmă a încălcat interdicția oamenilor legii  și s-a urcat din nou la volan.

Din primele cercetări, se pare că  TIR-ul a lovit o balustradă de pe marginea autostrăzii, s-a răsturnat, iar cabina a  luat foc. Șoferul nu a mai putut să iasă și a ars de viu în interiorul cabinei întrucât ușa din partea sa era lipită de asfalt.

ADVERTISEMENT