Fotbal international

Imagini șocante cu Samuel Eto’o! L-a luat la bătaie pe un youtuber! Prima reacție a fostului atacant. Update

Aflat în Qatar, în calitate de Ambasador al Cupei Mondiale, legenda Camerunului, Samuel Eto'o, a fost protagonistul unor scene șocante după meciul Brazilia - Coreea de Sud 4-1.
06.12.2022 | 21:10
Imagini socante cu Samuel Etoo La luat la bataie pe un youtuber Prima reactie a fostului atacant Update
Samuel Eto'o a fost protagonistul unui episod violent în Doha. Foto: captură video
ADVERTISEMENT
06-12-2022
19:14

Eto'o și-a cerut scuze după ce a agresat un bărbat

Fostul fotbalist Samuel Eto’o, în prezent președintele Federației Cameruneze de Fotbal, a prezentat scuze ”publicului”, caa urmare a incidentului petrecut după meciul Brazilia – Coreea de Sud, de la Cupa Mondială, în care a agresta un youtuber algerian.

”La 5 decembrie, după meciul Brazilia – Coreea de Sud, am avut o altercaţie violentă cu o persoană care era probabil suporter algerian. Aş vrea să prezint scuze pentru că mi-am pierdut cumpătul şi am reacţionat într-un mod care nu este corespunzător personalităţii mele. Prezint scuze publicului pentru acest incident nefericit.

Mă angaajez să rezist în continuare provocărilor şi hărţuirii unor suporteri algerieni. De la meciul Camerun – Algeria, din 29 martie, am fost ţinta insultelor şi acuzaţiilor de trişare fără să existe vreo dovadă. La această Cupă Mondială, fanii camerunezi au fost hărţuiţi şi deranjaţi de algerieni pe aceeaşi temă.

Ţin să amintesc că scenariul eliminării Algeriei a fost crud, dar perfect în conformitate cu regulile şi etica sportului nostru. Toate căile de apel ale federaţiei algeriene la forurile competente au fost respinse.

Drept urmare, le cer autorităţilor algeriene şi federaţiei să îşi asume responsabilitatea de a pune capăt acestei atmosfere nesănătoase înaintea producerii unei tragedii mai grave.

În ceea ce-i priveşte pe fanii algerieni, sper că se vor linişti şi vor reuşi să treacă peste dezamăgirea unei înfrângeri dureroase, care a rămas în urma noastră”, a scris Eto’o, pe contul de Twitter.

06-12-2022
13:22

Victima explică incidentul! A depus plângere și cere despăgubiri!

În cele din urmă a fost dezvăluită cauza incidentului care l-a avut drept protagonist pe Samuel Eto’o. Chiar de către victimă, un youtuberul algerian, Saduni SM.

După cum a povestit pe canalul său de YouTube, Sadouni SM l-a chestionat pe Eto’o, actualmente șeful forului camerunez, despre Bakary Gassama, arbitrul controversatului meci de play-off dintre Algeria și Camerun.

Gassama a refuzat în mai multe rânduri să verifice faze semnalate de VAR în favoarea Algeriei. Camerun s-a impus cu 2-1 după prelungiri și s-a calificat la Mondiale.

Întrebarea youtuberului a declanșat ieșirea violentă a lui Eto’o. Saduni SM a precizat că a depus plângere pentru agresiune și cere daune materiale, întrucât camera cu care a înregistrat scena i-a fost distrusă în incident.

Samuel Eto’o a urmărit din tribunele 974 Stadium victoria Braziliei, 4-1 cu Coreea de Sud. Le ieșirea din stadion, legenda Camerunului a acceptat să pozeze alături de fani. Însă, câteva clipe mai târziu, atmosfera a devenit încinsă. Și s-au consemnat imagini neverosimile.

Samuel Eto’o și-a ieșit din minți și l-a lovit cu piciorul pe un cameraman

Samuel Eto’o, actualmente președintele forului din țara sa natală, este Ambasador al Cupei Mondiale. Astfel că, deși echipa Camerunului a părăsit deja competiția, fosta legendă a fotbalului african continuă să fie prezent pe arenele din Qatar.

ADVERTISEMENT

Iar luni, jucătorul care a făcut istorie la FC Barcelona, Inter sau Chelsea, a decis să asiste la meciul din optimi care a opus Brazilia și Coreea de Sud.

După meci, la ieșirea din arenă, a fost asaltat de fanii dornici să facă o fotografie. Și, inițial, fostul mare internațional s-a oprit, zâmbitor, și a acceptat propunerile.

ADVERTISEMENT

Însă, nu după multă vreme, în preajma sa a apărut  un bărbat cu o cameră video. Cei doi au avut un schimb de replici. Nu se știe ce l-a iritat pe Samuel Eto’o, însă,  câteva clipe mai târziu, acesta a început să îl împingă pe bărbatul respectiv.

Și mai apoi a încercat să-i ia camera de filmat. A fost cu greu ținut de mai multe persoane, însă cineva din anturajul său a ajuns la bărbat și a reușit să-i smulgă camera din mână, care ulterior a căzut.

ADVERTISEMENT

Mai mulți trecători au încercat să calmeze situația, dar Samuel Eto’o parcă își pierduse mințile. A lăsat telefonul personal unui prieten, apoi s-a repezit și l-a lovit cu genunchiul în față pe bărbatul cu camera, doborându-l la pământ.

Nu se știe deocamdată de ce i-a declanșat furia fostului mare fotbalist. Reporterii de la ”Opinion”, care au filmat incidentul, au încercat să afle detalii. Dar Eto’o, care era în continuare extrem de agitat, nu a răspuns. Iar mai apoi a fost scos din zonă de oamenii de ordine.

ADVERTISEMENT