Sport

Imagini șocante din fața casei lui Gigi Becali. Un bărbat a amenințat că se sinucide dacă nu vorbește cu patronul FCSB. Video

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a fost pus în fața unui moment tensionat. Un bărbat a amenințat că se sinucide chiar în fața casei lui, dacă omul de afaceri nu-l ajută financiar.
11.01.2022 | 15:13
Imagini socante din fata casei lui Gigi Becali Un barbat a amenintat ca se sinucide daca nu vorbeste cu patronul FCSB Video
Gigi Becali: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
11-01-2022
15:50

Gigi Becali i-a oferit bani omului care amenința că se sinucide în fața casei lui

Incidentul în care a fost implicat un bărbat care s-a urcat pe un stâlp electric în fața casei lui Gigi Becali și a amenințat că se sinucide dacă finanțatorul echipei FCSB nu-l ajută s-a încheiat după ce latifundiarul i-a oferit bani omului.

Omul de afaceri a spus că persoana cu pricina i-a mai cerut și o casă, după ce primise bani de la acesta și luni. După ce i-a oferit o nouă sumă, Gigi Becali a decis să nu-l mai asculte.

”El a zis că nu are casă. I-am dat niște bani, acum vrea și casă. Mi-a zis să îi dau bani de chirie pentru o lună, cu după asta se descurcă. I-am dat banii. 

Eu veneam acasă, eram pe drum. Îi dădusem bani ieri, dar el a zis că vrea casă, dacă nu, se urcă pe stâlp. Dacă mai vine, treaba lui. Cine îl mai bagă în seamă?”, a explicat Gigi Becali.

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp în fața casei lui Gigi Becali, din Pipera, și a amenințat că se va arunca în gol dacă finanțatorul celor de la FCSB nu discută cu el.

Omul de afaceri a vrut să afle de ce omul a recurs la acest gest și a intrat în dialog cu el. Becali a făcut apel la pompierii sosiți în zonă, pentru a-l liniști pe om.

ADVERTISEMENT

O persoană a amenințat că se sinucide dacă Gigi Becali nu-i ia în seamă problemele

Gigi Becali este recunoscut pentru gesturile sale caritabile. Acesta face donații însemnate, indiferent de anotimp, iar oamenii aflați în situații dificile apelează mereu la bunătatea lui.

Marți, o persoană s-a urcat pe un stâlp electric și a amenințat că se sinucide dacă latifundiarul nu îi acordă atenție și nu discută cu el.

ADVERTISEMENT
Sinucigas in fața casei lui Gigi Becali
Sursa foto: cancan.ro

Când a aflat de ceea ce se întâmplă în fața casei lui, Gigi Becali a ieșit pentru a vorbi cu omul cățărat pe stâlp și a cerut pompierilor aflați în zonă să intervină.

Becali, însoțit de vărul său, Victor Becali, a încercat să-l liniștească pe cel ce îi cerea insistent să urce alături de el, pe stâlp, pentru a discuta.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, omul are probleme financiare și a ales acest mod de a-i atrage atenția afaceristului, pentru a-l sprijini.

Vezi întreaga scenă AICI!

Gigi Becali donează sume impresionante

Personaj de multe ori controversat datorită implicării lui în fotbal, Gigi Becali este extrem de apreciat și iubit de oamenii nevoiași.

ADVERTISEMENT

De foarte multe ori afaceristul nu s-a uitat la bani atunci când i s-a cerut ajutorul, sumele donate de acesta fiind impresionante.

Apropiați ai omului de afaceri susțin că de-a lungul vieții acesta ar fi donat în jur de 50 de milioane de euro oamenilor nevoiași, sau asociațiilor caritabile care se ocupă de aceștia.

La fel de cunoscută este și dărnicia lui Becali atunci când vine vorba de a ajuta cultele religioase. De altfel, Gigi Becali construiește din fonduri proprii o mănăstire impresionantă unde a anunțat că se va retrage când lăcașul va fi gata.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,50 este cota pentru „1X ”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT