Sport

Imagini șocante într-un meci din Europa League. Fanii echipei oaspete au aruncat cu petarde în suporterii formației gazdă. Video

Meciul din Europa League dintre Malmo și Union Berlin a fost întrerupt timp de minute bune în urma incidentelor petrecute în tribune.
07.10.2022 | 08:10
Imagini socante intrun meci din Europa League Fanii echipei oaspete au aruncat cu petarde in suporterii formatiei gazda Video
Incidente șocante au avut loc în duelul din Europa League dintre Malmo și Union Berlin. Sursă foto: @Defend Ultras - Twitter
ADVERTISEMENT

Momente de panică au avut loc pe arena „Eleda Stadion” din Malmo, după ce mai multe petarde au zburat în tribuna unde se găseau fanii echipei gazdă.

Malmo – Union Berlin, întrerupt în repriza a doua

Duelul dintre Malmo, Suedia și Union Berlin, Germania a fost întrerupt în repriza a doua. Fanii echipei oaspete au aruncat cu petarde în zona în care se aflau suporterii suedezilor.

ADVERTISEMENT

Incidentele au apărut în partea a doua a jocului, iar din minutul 55 meciul a fost întrerupt timp de mai multe minute. „Centralul” partidei, turcul Halil Umut Meler a trimis jucătorii celor două echipe la vestiar.

Deși au evoluat cu un om în minus din minutul 45, Union Berlin s-a impus în cele din urmă cu scorul de 1-0. Andras Schafer a fost eliminat din tabăra nemților.

ADVERTISEMENT

Aproape 1000 de fani nemți au călătorit la Malmo

Forțele de securitate au intervenit și s-au așezat în fața galeriei lui Union Berlin, în timp ce polițiștii au mers în tabăra suedezilor pentru a-i alinia.

La Malmo au călătorit aproximativ 1000 de fani ai lui Union Berlin. Partida a fost întreruptă timp de 23 de minute, iar odată cu reluarea jocului fanii celor două echipe au fost avertizați.

ADVERTISEMENT

Dacă situația tensionată dintre cele două părți ar fi continuat meciul ar fi fost abandonat. Duelul dintre cele două galerii pare să fi început dinaintea fluierului de start. Ultrașii lui Malmo sunt de partea ultrașilor lui Hertha Berlin, rivala istorică a celor de la Union.

Union Berlin, primele 3 puncte în Europa League

Odată cu victoria de la Malmo, Union Berlin a obținut primele 3 puncte în grupa D din UEFA Europa League. În precedentele meciuri, Union Berlin a pierdut, scor 0-1 cu Braga și 0-1 cu Royale Union SG.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Malmo are 3 înfrângeri în tot atâtea partide. Suedezii au pierdut 2-3 în Belgia și 0-2 pe teren propriu cu Braga.

Pe primele locuri în grupa D se află Braga și Royale Union SG ambele cu câte 7 puncte. În celelalte rezultate din Europa League, Manchester United a învins-o pe Omonia Nicosia 2-3, iar Lazio a remizat, scor 0-0 la Sturm Graz.

ADVERTISEMENT