News

Imagini șocante. Elevă de 13 ani, bătută de trei colege în Bacău: „Dă-o jos că te plesnesc!”

16.02.2021 | 16:55
Imagini socante Eleva de 13 ani batuta de trei colege in Bacau Dao jos ca te plesnesc
ADVERTISEMENT

O elevă de 13 ani a fost bătută de trei colege de la o școală dintr-o comună a județului Bacău. Scena a fost filmată de una dintre persoanele prezente, iar imaginile șocante au ajuns pe rețelele de socializare.

Incidentul s-a petrecut în ziua de vineri, 12 februarie. Oamenii legii s-au sesizat după ce imaginile au apărut în mediul online.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a distribuit postarea susține că mama fetei agresate a sunat la Poliție, dar a fost sfătuită să revină cu un telefon, după ce se calmează. Oamenii legii ar fi refuzat să se prezinte la fața locului. Revoltați, oamenii intenționau să se strângă în fața sediului secției.

Imagini șocante. Elevă de 13 ani, bătută de trei colege în Bacău: „Dă-o jos că te plesnesc!”

Fata este lovită cu pumii, picioarele și trasă de păr. „I-a dat, i-a dat. Dă-o jos că te plesnesc! Lasă-mă! Stai aşa! Ţine-o! Stai aşa, nu pleci nicăieri. Au! Lasă geanta aia odată!”, sunt strigătele celor ce au fost prezenți. Pe fundal se pot auzi și voci care încearcă să le facă pe agresoare să o lase în pace pe fată: „lăsați-o, mă. Gata tu. Gata!”.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a postat pe Facebook clipul a explicat că l-a primit de la fratele victimei. Pentru că tot mai multe voci îl acuzau de distribuirea acestuia, fără a anunța și Poliția, omul a venit cu detalii: „a sunat mama fetitei la Poliție și i s-a spus să revină cu un alt telefon când se liniștește. Treaba e de vineri după-amiaza”.

„Nici macăr nu au vrut să vină la fata locului. Am postat video în ideea că dacă vede mai multă lume se va sesiza și Politia și se va face dreptate”, a explicat el.

ADVERTISEMENT

Oamenii au reacționat revoltați: „să ne unim în fața Poliției, dacă nu se face dreptate! Nu trebuie să mai acceptăm astfel de comportamente, noi trebuie să schimbăm ceva.”

IPJ Bacău a reacționat, după mai bine de 2.000 de distribuiri ale filmării respective. „în referire la imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

ADVERTISEMENT

„Totodată, a fost informată conducerea unității de învățământ despre aspectele constatate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la data de 12 februarie a.c, într-o stație de autobuz din Dărmănești, pe fondul unor discuții în contradictoriu, trei minore, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, ar fi agresat o elevă de 13 ani”, a atrasmis purtătorul de cuvânt al instituției, Cătălina Păduraru. potrivit ObservatorNews.

ADVERTISEMENT
Tags: