Sport

Imagini șocante în Bosnia! Fanii i-au alergat pe arbitrii și le-au dat foc la mașină! Video

Imagini nemaiîntâlnite pe un stadion de fotbal după ce fanii bosnieci au alergat arbitrii și le-au dat foc la mașină.
22.09.2021 | 18:44
Imagini socante in Bosnia Fanii iau alergat pe arbitrii si leau dat foc la masina Video
ADVERTISEMENT

Un cavaler al fluierului a trecut prin momente de groază la un meci din Bosnia și Herțegovina, după ce a fost efectiv alergat pe teren de ultrașii turbați de furie.

Totul a avut loc la meciul fostei adversare a lui CFR Cluj din preliminariile Champions League,  Borac Banja Luka, care a câștigat partida la „masa verde”.

ADVERTISEMENT

Incidente incredibile la meciul fostei adversare a CFR-ului, Borac Banja Luka

Arbitrul Sabrija Topalovic a fost fugărit pe teren de către suporterii gazdelor, nemulțumiți de prestația acestuia, însă lucrurile nu s-au oprit aici.

Meciul a fost oprit în minutul 82 după ce huliganii au invadat terenul, iar cei trei arbitrii au părăsit în grabă stadionul în mașina cu care s-au deplasat pentru această partidă.

ADVERTISEMENT

Brigada de la meciul Vele Mostar – Bora Banja Luka a fost blocată de ultrași într-un tunel în drum spre capitala Sarajevo. Aceștia au fost dați jos din mașină, care a fost incendiată cu o torță de către unul dintre fani.

Unul dintre arbitrii chiar a fost rănit și a fost internat în spital anunță poliția bosniacă, care îi caută în continuare pe atacatori.

ADVERTISEMENT

„După ce mașina a fost avariată, oamenii au aruncat cu o torță aprinsă în mașină. O persoană a fost rănită şi a fost internată într-un spital din Jablanica”, scriu autoritoțile într-un comunicat.

Borac Banja Luka a fost aproape de o surprinză uriașă în dubla cu CFR Cluj

Deși CFR Cluj a câștigat meciul tur din Gruia cu scorul de 3-1, bosniecii au reușit să câștige pe teren propriu cu scorul de 2-1 și le-au dat emoții la calificare jucătorilor antrenați de Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Feroviarii au luat două goluri în doar patru minute (60 și 64), iar partida a mers în prelungiri. Dacă regula golurilor marcate în deplasare ar fi fost în continuare valabilă, CFR Cluj ar fi suferit o eliminare rușinoasă care ar fi compromis întreg sezonul european.

Alexandru Chipciu a salvat onoarea campioanei României, după ce a marcat golul izbăvitor cu două minute înainte de finalul celor 120 de minute. Mijlocașul a șutat cu piciorul stâng de la 25 de metri, iar mingea s-a dus aproape în vinclu.

ADVERTISEMENT