News

Imagini șocante în Târgu Mureș. Femeie, surprinsă când ducea cadavrul unui bărbat cu un tomberon

19.02.2021 | 08:06
Imagini socante in Targu Mures Femeie surprinsa cand ducea cadavrul unui barbat cu un tomberon
ADVERTISEMENT

O întâmplare de-a dreptul șocantă a îngrozit locuitorii unui cartier de la marginea orașului Târgu Mureș. O femeie a fost surprinsă cărând cadavrul concubinului său cu un tomberon.

Organele de Poliție din orașul ardelean au fost în alertă la mijlocul acestei săptămâni, după ce trupul unui bărbat de 55 de ani a fost descoperit într-un tomberon pe care o femeie îl transporta spre pădurea de la marginea municipiului.

ADVERTISEMENT

Din primele informații reiese faptul că bărbatul ar fi fost ucis de concubina lui, care l-a lovit cu un topor. Aceasta nu ar fi acționat singură. O prietenă s-a oferit să o ajute și să scape de cadavru, fiind văzută de o persoană care a alertat autoritățile.

O femeie din Târgu Mureș, surprinsă când ducea cadavrul unui bărbat la tomberon

Eveniment de groază depistat în această săptămână pe raza orașului Târgu Mureș. Două femei, mamă și fiică, sunt principalele suspecte ale unei crime care a îngrozit orașul.

ADVERTISEMENT

Un martor a sunat la 112, după ce a văzut-o pe prima cum cară pur și simplu un tomberon spre pădure. Alertați, polițiștii au descoperit că aceasta avea acolo cadavrul unui bărbat.

Ancheta a scos deja la iveală detalii de groază din spatele omorului. În primă fază, femeia mai tânără și-ar fi ucis fostul iubit, cu care are și o fetiță, sătulă de abuzurile acestuia. Mama ar fi încercat să o ajute să scape de trupul victimei, potrivit ȘtirileProTv.

ADVERTISEMENT

”La data de 18.02.2021, în municipiul Tg. Mureș, o femeie a fost depistată în timp ce transporta cadavrul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, cu un tomberon. Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul concubinei, a fost lovit cu toporul în zona capului, de către aceasta.

În apartament se mai afla un minor în vârstă de 8 ani, în momentul comiterii faptei. Cadavrul era transportat de prietena concubinei, spre pădurea de la marginea localității și a fost observată de un cetățean care a sunat la poliție”, se arată într-un comunicat al Poliției.

ADVERTISEMENT

Ce spun vecinii de incidentul din Târgu Mureș

Vecinii din blocul în care locuiesc cele două femei spun că, deși tânăra mai trăia în același apartament cu individul ucis, acesta venea des la ea și făcea scandal. În dimineața crimei, vecinii le-au văzut pe suspecte pe scara blocului. Nimic nu le-a dat de gândit.

”Făcea scandal în fiecare seară cu femeile, şi săracii sunt singure cu copii. Mai venea femeia la mine. Femeia, era distrusă săraca dimineaţa până seara lucra. Venea aici beat. În fiecare seară a chemat poliţia”, povestește o vecină pentru sursa citată.

Un alt vecin este șocat de această dramă și spune, despre suspectă, că ”Era femeie de serviciu, umbla şi la noi în bloc, a făcut curăţenie. Cine ştie nu am cuvinte să explic o asemena faptă criminală”.

ADVERTISEMENT
Tags: