News

Imagini șocante la proteste din SUA. Un bărbat a intrat cu mașina în mulțime, apoi a scos o armă și a început să tragă

08.06.2020 | 09:59
Imagini socante la proteste din SUA Un barbat a intrat cu masina in multime apoi a scos o arma si a inceput sa traga
ADVERTISEMENT

Imagini de-a dreptul șocante s-au văzut duminică la proteste din SUA desfășurate în orașul Seattle. Un bărbat a intrat cu mașina direct în mulțime, după care a scos o armă și a rănit altă persoană prezentă pe străzi.

Imagini șocante la proteste din SUA. Un bărbat a intrat cu mașina în mulțime, apoi a scos o armă și a început să tragă

Protestele din SUA au ajuns la ziua 13. Zilnic, mii de oameni ies pe străzi în zeci de orașe americane și strigă împotriva rasismului şi a comportamentului brutal al polițiștilor, comportamente care au dus la decesul lui George Floyd.

ADVERTISEMENT

Duminică, străzile din SUA au fost scenele unor noi proteste, iar în Seattle, un episod extrem de grav a fost la un pas de a provoca alte tragedii.

O persoană a fost împușcată și o alta a fost arestată în timpul protestelor desfășurate la Seattle, după ce un bărbat care avea un pistol asupra lui a trecut cu mașina printre protestatari, au declarat autoritățile, potrivit Business Insider.

ADVERTISEMENT

Departamentul de poliție din Seattle a confirmat, printr-o postare pe Twitter, că șoferul cu intenții criminale este în arest. De asemenea, serviciul de pompieri al orașului a declarat într-un alt mesaj că a transportat o victimă la spital.


Persoana care ar fi fost împușcată este de sex masculin, în vârstă de 27 de ani, și este în stare stabilă, a precizat secția de pompieri.

ADVERTISEMENT

Imaginile de la fața locului postate în mediul online arată un autovehicul negru care se deplasează pe o stradă aglomerată spre o intersecție în care protestatarii erau strânși în apropierea secției de poliție din Seattle, în cartierul Capitol Hill.

Victima evenimentului: ”Am vrut să-i protejez pe oameni”

La un moment dat, după ce vehiculul s-a oprit, s-a auzit un foc de armă, iar un bărbat a căzut pe stradă.

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip postat de un jurnalist, bărbatul împușcat apare în timp ce este transportat de medici pe stradă.


Conform jurnalistului Alex Garland, victima, Daniel (26 de ani) spune că a încercat să deposedeze de armă agresorul: ”Nu am vrut decât să-i protejez pe oamenii prezenți pe stradă”

ADVERTISEMENT
Tags: