News

Imagini șocante la Slatina. Bărbat de 68 de ani, spulberat pe o trecere de pietoni din oraș. Video

Imagini șocante petrecute în trafic, la Slatina. Un bărbat de 68 de ani a fost pur și simplu spulberat pe o trecere de pietoni din oraș.
21.08.2021 | 21:05
Imagini socante la Slatina Barbat de 68 de ani spulberat pe o trecere de pietoni din oras Video
Imagini șocante la Slatina. Bărbat de 68 de ani, spulberat pe o trecere de pietoni din Slatina. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imagini cu un puternic impact emoțional surprinse sâmbătă în Slatina. Un bărbat de 68 de ani a murit, după ce a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni din oraș.

Într-o filmare apărută în mediul online se vede cum șoferul care a provocat accidentul nu frânează deloc, vine cu viteză mare, iar în urma impactului pietonul este proiectat câțiva metri în aer.

ADVERTISEMENT

Bărbat de 68 de ani, spulberat pe o trecere de pietoni din Slatina. Imagini șocante

Din informațiile furnizate de Poliție, aflăm că acest grav accident rutier s-a produs sâmbătă-dimineață, în municipiul Slatina (judeţul Olt). În urma impactului, pietonul nu a mai avut nicio șansă și a decedat.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceştia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina şi un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Bucureşti.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, pietonul a decedat”, au transmis poliţiştii din cadrul IPJ Olt, scrie Adevărul.

Autoritățile au mai menționat că șoferul vinovat de moartea bătrânului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

În imaginile cu adevărat șocante surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi postate pe internet se vede cum şoferul unui autoturism opreşte la vederea pietonului, însă tânărul de 25 de ani nu apasă deloc frâna.

Acesta îl loveşte în plin pe bărbatul care traversa strada, proiectându-l câţiva metri în aer și la distanță de locul impactului. În urma acestui eveniment deosebit de grav, șoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, zi cu multe accidente în România

Din păcate, și ziua de sâmbătă, 21 august, a fost una dominată de accidente rutiere în țara noastră. Cel mai grav s-a petrecut în județul Vrancea.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 ani și 19 ani au decedat după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac și apoi s-a răsturnat. Evenimentul a fost consemnat în comuna Bogheşti.

Tragedia a fost raportată în jurul orei 3:20. Potrivit celor de la IPJ Vrancea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în afara satului Plăcințeni, comuna Boghești, o mașină a intrat într-un copac.

În urma coliziunii au murit șoferul, un tânăr de 19 ani, și doi pasageri, o adolescentă de 14 ani și un băiat de 18 ani.

ADVERTISEMENT