Fotbal international

Imagini şocante la un meci din Youth League! Fanii lui Olympiakos i-au umplut de sânge pe cei ai lui Bayern. Marius Avram a oprit meciul 30 de minute. FOTO+VIDEO

22.10.2019 | 20:37
Imagini socante la un meci din Youth League Fanii lui Olympiakos iau umplut de sange pe cei ai lui Bayern Marius Avram a oprit meciul 30 de minute FOTOVIDEO
ADVERTISEMENT

Meciul disputat de Olympiakos U19 cu Bayern Munchen U19 din UEFA Youth League nu a fost lipsit de incidente, iar suporterii greci au oferit imagini şocante după ce au intrat pe teren şi i-au umplut de sânge pe nemţi. VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS MAI MULTE IMAGINI!

Imagini şocante la meciul dintre Olympiakos U19 şi Bayern Munchen U19 din UEFA Youth League

Marius Avram, arbitrul delegat de UEFA la duelul dintre Olympiakos U19 cu Bayern Munchen U19, a decis să oprească timp de jumătate de oră partida din Youth League, în minutul 84. Mai mulţi fani greu mascaţi au pătruns pe suprafaţa de joc cu bâte şi torţe şi s-au îndreptat către suporterii nemţi.

ADVERTISEMENT

Imaginile şocante au fost publicate de site-ul gazzetta.gr. Arbitrul Marius Avram le-a transmis jucătorilor celor două formaţii să părăsească suprafaţa de joc şi au privit de pe margine cum suporterii lui Bayern Munchen U19 au fost atacaţi cu bestialitate. Nemţii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Partida dintre Olympiakos U19 şi Bayern U19 s-a terminat cu victoria nemţilor, scor 0-4, după golurile înscrise de Zirkzee (min. 35 51 74) şi Gunther (min. 46).

ADVERTISEMENT