News

Imagini șocante pe centura Capitalei! Șofer surprins în timp ce mergea cu spatele pe contrasens

Imagini șocante au fost surprinse pe centura Capitalei, în centrul evenimentelor fiind un conducător auto.
14.08.2021 | 21:28
Imagini socante pe centura Capitalei Sofer surprins in timp ce mergea cu spatele pe contrasens
ADVERTISEMENT

A fost o zi care a scos în evidență mai multe imagini surprinse în traficul de pe centura Capitalei. Printre ele, un șofer a considerat că e perfect legal să meargă câteva minute cu spatele pe contrasens.

Mai mult decât atât, cel care a filmat întreaga scenă a transmis că individul a încercat inițial să facă o depășire.

ADVERTISEMENT

Imagini șocante surprinse pe centura Capitalei!

Zis, dar mai greu de pus în practică, așa că nu a mai putut să se întoarcă pe banda lui. Drept pentru care a mers în marșarier până când s-a eliberat drumul.

Gestul său nu a scăpat netaxat de internauți – mai toți cei care au urmărit imaginile au solicitat pedepse dure pentru cei implicați.

ADVERTISEMENT

Oamenii spun că aceștia au pus în pericol circulația celorlalți participanți la trafic. Chiar și Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol a transmis că că este nevoie de modificarea legislaţiei rutiere.

Acesta a explicat însă că, deocamdată, nu reuşeşte să găsească sprijin din partea parlamentarilor.

ADVERTISEMENT

”Întradevăr, sunt mai multe discuţii care sunt reluate, pentru că de cel puţin trei ani de zile au existat o serie de solicitări din partea Poliţiei Rutiere de a modifica legislaţia rutieră, însă nu am găsit niciodată sprijin din partea parlamentarilor, fiind vorba despre măsuri care sigur le-au apreciat ca fiind nepopulare în rândul electoratului.(…)

Vorbim despre o nevoie stringentă de modificarea legislaţiei, pentru că vedem că actuala legislaţie nu îşi produce efectele.

ADVERTISEMENT

Numărul de morţi creşte de la an la an, România este în topul Uniunii Europene în privinţa deceselor de pe drumurile publice şi vorbim de mii de morţi.

Este clar că trebuie să facem ceva şi, suplimentar acestor modificări legislative care sunt foarte imperativ necesare.

Vorbim şi despre lipsa de interes din partea celor care gestionează infrastructura rutieră, pentru că, concomitent cu modificările legislative, trebuie să oferim şoferilor posibilitatea de a ajunge din punctul A în punctul B într-un timp rezonabil”, a spus Cosmin Andreica la Antena 3

ADVERTISEMENT