News

Imagini șocante pe străzile din Dallas. Un bărbat a fost zdrobit în bătaie după ce a tăiat un copil afro-american cu maceta. Video

31.05.2020 | 14:10
Imagini socante pe strazile din Dallas Un barbat a fost zdrobit in bataie dupa ce a taiat un copil afroamerican cu maceta Video
ADVERTISEMENT

Imagini halucinante în Dallas, SUA, unde un bărbat a tăiat cu maceta un copil afro-american, aflat într-un grup de protestatari. Individul a fost distrus în bătaie de oamenii prezenți în stradă, imaginile fiind absolut șocante.

Un bărbat a fost zdrobit în bătaie după ce a atacat un copil cu maceta

Imaginile cu un bărbat din Dallas, bătut cu bestialitate de un grup de 15 protestatari din SUA au devenit virale. Din păcate, așa cum se întâmplă în orice criză, informațiile propagate sunt mereu contradictorii și diferența dintre fake news și realitate este mereu greu de depistat.

ADVERTISEMENT

Pentru multe ore, pe multe canale de socializare, clipul cu bărbatul bătut de protestatari a fost însoțit de textul: „Un bărbat din Dallas, omorât de protestatari pentru că încerca să-și apere magazinul de hoți”.

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA MOMENTUL ÎN CARE BĂRBATUL E „DISTRUS” ÎN BĂTAIE. IMAGINILE SUNT CU ADEVĂRAT ȘOCANTE

ADVERTISEMENT

În realitate, după ce piesele de puzzle au fost puse la cap, șirul evenimentelor este următorul, conform presei din SUA.

Bărbatul, înarmat cu o macetă, a decis să-și apere cartierul de protestatari. Asta, în condițiile în care protestele iscate după uciderea afro-americanului George Floyd au scăpat de sub control și există cazuri în care unii infractori sparg magazinele și fură bunuri care nu le aparțin.

ADVERTISEMENT

În circumstanțe rămase momentan necunoscute, bărbatul a tăiat grav un copil afro-american, moment în care protestatarii l-au fugărit și l-au zdrobit, efectiv, în bătaie. S-au folosit pietre, pumni, picioare și un skate-board.

Bărbatul a fost lăsat într-o baltă de sânge și a fost transportat de urgență la spital, unde s-ar afla în comă. Medicii nu cred că are șanse de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Internetul s-a împărțit în două tabere, între cei care îl acuză pe bărbat că a tăiat un copil, dovadă fiind imaginile video, dar și cei care nu pot accepta nicio formă nejustificată de violență.

Un singur lucru rămâne cert, Statele Unite ale Americii trec printre niște momente cel puțin complicate.

ADVERTISEMENT
Tags: