News

Imagini şocante, un copil este bătut cu bestialitate pe un câmp de lângă Bucureşti. Agresorul a fost reținut. Update

Scene de o violenţă rară, în care victima este un copil, au fost publicate pe reţelele de socializare, iar poliţiştii din Ilfov s-au sesizat fără să fi primit vreo plângere.
17.05.2023 | 22:38
Imagini socante un copil este batut cu bestialitate pe un camp de langa Bucuresti Agresorul a fost retinut Update
Capturi din imagini, cu agresorul şi victima
ADVERTISEMENT
17-05-2023
19:39

Agresorul din Bragadiru a fost reținut

Poliția din Bragadiru anunță că l-a reținut pe agresor, fiind vorba de un tânăr de 15 ani. Victima are 11 ani, potrivit News.ro. Bătăușul a fost reținut pentru 24 de ore, conform sursei citate.

”Poliţia Ilfov a anunţat, miercuri seară, reţinerea adolescentului filmat în timp ce agresează un copil, pe un teren viran din Bragadiru. În urma probatorului administrat, poliţiştii oraşului Bragadiru au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de persoana bănuită de comiterea infracţiunii sesizate”, a transmis Poliţia Ilfov.

Adolescentul de 15 ani va fi acum cercetat pentru lovire sau alte violenţe. ”În cursul zilei de mâine, persoana în cauză urmează să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale”, a mai transmis sursa citată.

Un copil în vârstă de aproximativ 7-8 ani a fost bătut cu bestialitate de un adolescent, la Bragadiru, în timp ce altul a filmat întreaga scenă, fără să intervină. Imaginile au ajuns în spaţiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și l-au identificat pe bătăuş, ducându-l miercuri seara la audieri.

Agresorul a fost dus la audieri, împreună cu mama sa

Videoclipul a fost postat pe reţelele de socializare, iar în imagini pe vede cum copilul este lovit cu violenţă cu pumnii şi picioarele şi urlă de durere. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au transmis că polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat și au identificat victima.

ADVERTISEMENT

„Nu mai trebuie să fii șmecher!”. îi spune la un moment dat agresorul victimei sale şi continuă să o lovească. „La data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru. De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comitera faptei respective și desfășoară activități pentru depistarea acestuia”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

“Tot în cadrul activităţilor specifice, poliţiştii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre politişti, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză”, a mai transmis IPJ Ilfov.

În imaginile postate pe Tik Tok şi ulterior pe Facebook, este surprins întreg incidentul, alături de mesajul: “Cine se pune cu noi aşa le fac”. Revoltaţi, mai mulţi oameni au redistribuit imaginile şi au cerut poliţiei să-l pedepsească pe făptaş.

ADVERTISEMENT

Redistribuirea secvenţelor şocante a atras sute de comentarii de condamnare a acestui act de violenţă, iar o mămică a scris revoltată: “Cam aşa a păţit şi băiatul meu, dar într-o şcoală din Sectorul 5! Băgaţi toţi vagabonzii la puşcărie, cu părinţi cu tot!”.

Fenomenele de agresiune între minori şi bullying-ul în şcoli a luat o amploare deosebită în ultima vreme, reţelele de socializare fiind inundate de astfel de imagini filmate inclusiv în interiorul şcolilor. Săptămâna trecută, un elev de 14 ani din localitatea constănțeană Corbu a ajuns la spital, după ce a fost atacat și lovit de către un coleg de școală.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc după orele de curs, în timp ce elevul era în drum spre casă. Mama băiatului a fost cea care a sunat la 112, speriată de rănile cu care acesta a ajuns acasă. “A avut un conflict cu copilul ăsta care nu îl lasă în pace și după o lună de amenințări că îl bate, îl bate și l-a bătut. Am chemat ambulanța, i s-au făcut investigații, radiografii”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT