News

Imagini şocante! Un pacient cu COVID, fugit din spital, a fost dus înapoi cu forța

08.12.2020 | 17:19
Imagini socante Un pacient cu COVID fugit din spital a fost dus inapoi cu forta
ADVERTISEMENT

Un pacient COVID fugit din Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde era internat, a fost prins în apropierea unității sanitare și dus înapoi cu forța.

În videoclipul publicat pe rețelele de socializare, bărbatul strigă disperat după ajutor, în timp ce este târât în interiorul unității sanitare de mai multe cadre medicale îmbrăcate în echipament de protecție.

ADVERTISEMENT

Potrivit Actual Mehedinți, conducerea spitalului a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și a lua măsurile care se impun. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Scene ireale în Drobeta Turnu Severin. Un pacient COVID fugit din spital a fost târât înapoi de medici

În momentul în care a decis să fugă din spital, bărbatul era conectat la două surse de oxigen! Cadrele medicale au cerut ajutorul polițiștilor și l-au prins în scurt timp, pe o stradă din apropierea Spitalului Județean de Urgență.

ADVERTISEMENT

Nu se poate așa ceva ce se întâmplă în Drobeta Turnu Severin! Oameni de nimic. Un om a fugit din spital și strigă după ajutor!

Oameni buni, faceți ceva! Acești incompetenți omoară oamenii, îl iau cu forța înapoi. Cine știe prin ce chinuri trece acest om…”, au reacționat internauții la vederea imaginilor surprinse de un trecător.

ADVERTISEMENT

Cerea insistent să i se permită să continue tratamentul acasă, deşi medicii îi explicaseră clar că face parte din categoria de risc şi trebuie să rămână internat.

În vârstă de 53 de ani, acesta are diabet şi a suferit de curând un infarct, aşa că trebuie supravegheat în permanență de cadrele medicale.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că pacientul se opunea spitalizării, Inspectoratul Județean de Poliție a deschis dosar penal pentru săvârșirea combaterii bolilor. Incidentul urmează să fie anchetat și în cadrul unității sanitare.

ADVERTISEMENT
Tags: