Life

Imagini șocante! Un muncitor a fost luat la bătaie de un lector universitar în plină stradă! Motivul este halucinant

01.08.2020 | 19:41
Imagini socante Un muncitor a fost luat la bataie de un lector universitar in plina strada Motivul este halucinant
ADVERTISEMENT

Pe strada Toma Cozma din Iași a avut loc un episod violent, parcă, rupt din filmele de acțiune. Lectorul universtar Florin Murariu a fost filmat în timp ce snopea în bătaie un muncitor de șantier.

Bărbatul a fost deranjat de zgomotul produs de utilajul pe care îl folosea lucrătorul pe un șantier din apropiere. Așa că, n-a stat mult pe gânduri și, îndată, l-a luat la palme pe muncitorul în vârstă de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

La fața locului, a fost nevoie de intervenția polițiștilor care au deschis dosar penal pe numele lui Florin Murariu.

Bătaie soră cu moartea într-un cartier din Iași. Un lector universitar a agresat un simplu muncitor

Potrivit bzi.ro, incidentul a avut loc pe data de 20 iulie, când o echipă de muncitori lucra la un șantier din zonă, în timp ce Florin Murariu, profesor de sport în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași, se afla în fața casei sale.

ADVERTISEMENT

În momentul în care muncitorul a trecut cu un utilaj prin fața casei sale, lectorul s-a năpustit asupra lui, cu telefonul deschis, încercând să filmeze întreaga scenă. Nervos din cale afară, Florin Murariu i-a cerut socoteală bărbatului pentru zgomotul produs.

Întreaga scenă a fost filmată de un alt muncitor, cel mai probabil, coleg de-al bărbatului agresat. Murariu îi cere, pentru început, socoteală omului pentru zgomotul și deranjul produse de utilajul buclucaș.

ADVERTISEMENT

Văzând că nu primește niciun răspuns clar, lectorul universitar a început să-l ia la palme pe muncitor, fără milă. La un moment dat, chiar îl trântește la pământ cu o singură lovitură.

De cealaltă parte, muncitorul, din dorința disperată de a se apăra, încearcă să-i spargă telefonul. În scurt timp și-au făcut apariția și oamenii legii care au reușit să calmeze spiritele.

ADVERTISEMENT